Nova modna priča s potpisom Boudoira definitivno će vam uljepšati dan

by | 30 studenoga, 2020

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić odlučile su uljepšati nam ovo (pred)blagdansko vrijeme. Nova Boudoir kolekcija i ovog nas puta uveseljava svojim ženstvenim, bajkovitim momentima pomoću kojih je lako zaboraviti na teške životne teme, barem na trenutak.

Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Ova pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir. Njihova junakinja ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljene kreacije i izgleda poput dražesnog blagdanskog poklona. Stilizirana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi.

Boudoir ovaj put slavi u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odijevali za druge kad se, zapravo, cijelo vrijeme, odijevamo zbog sebe i vlastitog osjećaja zadovoljstva? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020. godini.

Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu.

FOTO: Karmen Poznić
KONCEPT I SET DESIGN: Boudoir
KOSA: Katica Topčić (Kevin Murphy Croatia)
MAKE-UP: Tena Bašić
MODEL: AnaMarija Crnoja (Modelsmanagementworld)