Bacite oko na osebujnu novu kolekciju hrvatskog ZiZou nakita

by | 24 studenoga, 2022
hrvatski brend nakita

ZiZou nakit predstavlja nam novu kolekciju On The Moon, inspiriranu mjesečevim mijenama. Mjesec je sjajan i energičan, taman i moćan, utječe na nas, na naše emocije, intuiciju, ponašanje.

Žene su se oduvijek ukrašavale, ali nakit suvremenoj ženi nije samo ukras već svojevrsno iskazivanje stava ili stila. Takvu poruku šalje i ZiZou nakit hrvatske dizajnerice Zdravke Radić koja nam predstavlja svoju novu kolekciju inspiriranu moćnim i energičnim mjesecom te je namjenjen svim ženama. Kao i Mjesec, i one su jake, energične, i spremne na promjene no ujedno i ženstvene.

U ovoj kolekciji pronaći ćete komade nakita koji su srebrni poput punog mjeseca za dnevne prigode do za Zizou specifične patinirane modele koji donose mjesec u njegovim sjenovitim fazama i odlično se uklapaju u bilo koji večernji outfit. Oblici su suvremeni, geometrijski i predstavljaju sve mjesečeve faze koji su predmet autoričinog istraživanja. ZiZou nakit izrađen je od recikliranog srebra, a nova kolekcija sastoji se od prstenja, narukvica, naušnica i ogrlica te je obogaćen poludragim kamenjem citrinom, granitom, spinelom ili topazom što ga čini nešto nježnijim i romantičnijim od dosadašnjih kolekcija.

hrvatski brend nakita

“Uvijek sam htjela nakit koji nije konvencionalan i koji odolijeva aktualnim trendovima. Zato ga izrađujem u drukčijim oblicima. Trudim se da je nakit suvremen, ali i da je nosiv”, opisuje Zdravka dodajući kako se u izradi nakita često oslanja na geometrijske oblike.

ZiZou nakit izrađuje se kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost. ZiZou kolekciju možete pronaći na web shopu ili u ZiZou atelijeru u Širokobriškoj 56, Zagreb. Predstavit će novu kolekciju i na HUSH HUSH Marketu #10 10. i 11. prosinca u Muzeju suvremene umjetnosti.

hrvatski brend nakita

Foto: PR