Kladimo se da ćete se na prvi pogled zaljubiti u ove cool komade za aktualnu sezonu

by | 16 veljače, 2023

Nova kolekcija brenda Mateyaneira je stigla, no ona i nije tako nova budući da su Mateja i Neira kampanju započele još u prosincu 2022. godine u suradnji s ambasadoricom svog brenda Dorom Predojević (@dorica505).

Kolekcija je zimska, no dizajnerice ističu da ne žele ograničavati ljubitelje svog dizajna sezonom u kojoj bi se trebala nositi – komadi iz kolekcije apsolutno su nosivi u proljeće i jesen, kao i na zimu.

dorica

“Kolekciju smo odlučile predstaviti u suradnji s našom ambasadoricom Dorom budući da je i nama Instagram najdraža platforma za prezentiranje novih kreacija, najviše zbog toga što tu imamo neposrednu komunikaciju s klijenticama, kao i izravni feedback o tome što im se sviđa”, kažu dizajnerice.

dorica

Kako smo i navikli od brenda Mateyaneira, u kolekciji se mogu pronaći kožni kaputi i hlače, vuneni sakoi, mantili i odijela, ali i svečaniji komadi. Dizajnerice uvijek pridaju veliku pažnju kvaliteti materijala i izradi odjevnih predmeta.

“Lookbook fotografije radile smo u Beču s dugogodišnjim suradnikom Stefanom Kokovićem, dok smo street style/Instagram fotke radili u Zagrebu s fotografkinjom Karmen Poznić. Make-up potpisuje Dajana Pajkić, a kosu Mijo Majhen”, ističu dizajnerice.

 

Cijelu kolekciju možete pronaći na njihovoj web-stranici www.mateyaneira.com, a za upite dizajnerice su dostupne na svom Instagram i Facebook profilu, gdje možete dogovoriti i termin u njihovom showroomu u Zagrebu.