Nova kolekcija dvojca eNVy room donosi dašak Španjolske

by | 20 lipnja, 2022
eNVy room

Prvi dani ljeta savršeno su vrijeme za nove uspomene, ali i neke nove modne priče, a svoju sanjivu ljetnu priču modni je dvojac eNVy room ispričao kroz seriju fotografija snimljenih na ušću Neretve, stavljajući u fokus novu kolekciju za toplu sezonu koja odiše prepoznatljivim daškom elegancije i ženstvenosti, ali i ljetne ležernosti.

Nakon što smo gotovo dvije godine čeznutljivo promatrali avione na nebu maštajući o dalekim destinacijama, sanjarili o šetnjama nepoznatim ulicama i pogledom na neke nove krajolike, ponovno je stiglo vrijeme za hvatanje kilometara i neka nova nadahnuća. Upravo su tim nadahnućima, sabranima na putovanju pitoresknom Španjolskom, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović protkali svoju novu kolekciju. No te niti inspiracije provlače se kroz priču posve suptilno ogledajući se tek u detaljima inspiriranima tipičnim španjolskim motivima, čipkastom gornjem dijelu kombinezona u obliku raskošne lepeze, lepršavim resama, donjim dijelovima kratkih haljina koje podsjećaju na marame ili pak plavo-bijeloj kombinaciji boja koja neodoljivo asocira na tradicionalni uzorak maurske keramike.

eNVy room

eNVy room

eNVy room

Osim prepoznatljive elegancije i ženstvenosti, nova eNVy room kolekcija odiše i dozom osvježavajuće ljetne ležernosti. U fokusu modne priče za recentnu toplu sezonu, sačinjene od čipke, svile i viskoznog cadyja, iznova su haljine u mini i maksi dužinama. Lepršave su i lagane, upotpunjene resama i šarmantnim naborima, dugim šalovima ili zavodljivo otkrivenim leđima. Posebno efektno izgleda dvobojni kombinezon s gornjim dijelom u formi lepeze i ležernim plavim hlačama vrlo širokih nogavica, a u kolekciji, osim haljina, pozornost privlače i zanimljivi kompleti. Iako naoko jednostavna, i ova modna priča obiluje detaljima. Komplet sa žutim uzorkom sastavljen je od ležernih hlača niskog struka s dubokim prorezima i crop topom koji se vezuje u struku, dok je onaj crni, nešto elegantniji, upotpunjen čipkanim topom s rastezljivim trakicama i zanimljivim kratkim sakoom čiji je “šal” zapravo produžena kragna koja pruža različite mogućnosti stiliziranja.

Fotografije eNVy room kampanje za toplu sezonu na ušću Neretve snimio je fotografski tandem Karla Jurić i Ive Trojanović s kojima modni dvojac surađuje već dugi niz godina, a u ulozi modela našla se predivna Magdalena Šušnjara.

Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović