Nova eNVy room kolekcija obiluje upečatljivim komadima. Obožavat ćete ih!

by | 7 prosinca, 2022

Ispreplitanje oprečnih elemenata koji zajedno kreiraju savršenu harmoniju nezaobilazni je dio modnog rukopisa dvojca eNVy room. Bilo da je riječ o suprotnostima poput otkrivenog i skrivenog, glamuroznog i ležernog ili pak strogog i lepršavog, ti kontrasti uvijek stoje u posebnoj sinergiji, tvoreći dojam usklađenosti i ravnoteže, a upravo ta igra suprotnosti vodi glavnu riječ u novoj eNVy room kolekciji namijenjenoj recentnoj hladnoj sezoni.

Zimska kolekcija popularnog modnog tandema odiše prepoznatljivom dozom ženstvenosti, sofisticiranosti i glamura, a dašak ležernosti u priču unose kontrastni maskulini elementi. Elegantnim haljinama dramatično dubokih proreza suprotstavljeni su odjevni komadi poput hlača ravnog kroja, širokih nogavica i niskog struka koje podsjećaju na one koje čine muška odijela ili pak predimenzionirani blejzeri istaknutih ramena što kolekciji daje neočekivanu dozu opuštenosti i nonšalancije. Iako najizraženiji, elementi ženstvenog i maskulinog ne tvore jedinu igru suprotnosti u modnoj viziji zime Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića. Cijela kolekcija vješto je protkana kontrastima.

envy room zima 2023

envy room zima 2023

envy room zima 2023

Duge elegantne haljine savršeno balansiraju opreku otkrivenog i skrivenog dubokim rasporcima, neočekivanim prorezima u struku ili asimetričnim krojem koji otkriva tek jedno rame, a strogim crnim blejzerima i hlačama jednostavnog ravnog kroja oponiraju cropped blejzeri i hlače visokog struka, korzetirani topovi, transparentni materijali, nježni detalji poput cvjetova i siluete koje senzualno prate liniju ženskog tijela. Niti ovu kolekciju eNVy room nije propustio ukrasiti detaljima po kojima je njihov modni rukopis odavno prepoznatljiv. Glamurozno naglašena ramena, otvorena leđa, decentni nabori, volani i zanimljive teksture pronašle su svoje mjesto i u ovoj modnoj priči. Kolekcija obiluje statement komadima načinjeni od materijala kao što su štras, štras s resicama, strass s 3D efektom, svileni saten, viskozni cadi, viskozni krep i latex. Upravo teksture i svjetlucavi odsjaj šljokica nadopunjavaju koloristički minimalizam koji je ovoga puta sveden na crnu, bijelu i nijansu starog zlata, savršenu paletu za blagdansko ozračje ispunjeno proslavama na kojima želimo zablistati u punom sjaju.

envy room zima 2023

envy room zima 2023

envy room zima 2023

Fotografije lookbooka potpisuje 925STUDIO, u ulozi modela je Pavla Predović (Talia Model), kosu potpisuje Draška Topić, a za make-up je zaslužna Sanja Agić.

envy room zima 2023

envy room zima 2023

 

Foto: 925STUDIO

Model: Pavla Predović (Talia Model)

Kosa: Draška Topić

Šminka: Sanja Agić