Nošenje ovih pet boja pomoći će vam manifestirati ljubav

Prema astrolozima, radi se o crvenoj, narančastoj, ljubičastoj, zelenoj i pink boji

by | 14 veljače, 2023
boje moda

Nije novost da nošenje određenih boja itekako može pomoći kod raspoloženja jer svaka boja ima svoje značenje. Bez obzira na to jeste li ljubitelj dopaminskog načina odijevanja i volite li boje, ili ipak idete na sigurno, ponekad nije loše izaći iz zone komfora te isprobati nešto sasvim novo.

Astrolozi tvrde da nošenjem određenih boja možete manifestirati i privući ljubav jer su upravo one te koje donose bolju energiju, vibracije i mogu produbiti ljubav na jednu sasvim novu razinu.

Ovo će uvelike razveseliti one koji boje nose svakodnevno, a jedna od njih proglašena je i Pantone bojom godine – Viva Magenta. Osim nje, tu su crvena kao boja ljubavi, pink u raznim nijansama s kojom nikad nećete proći nezamijećeno, a zašto se ne biste odvažili i počeli nositi kombinacije boja poput zelene, narančaste, ljubičaste…

Sve te boje, osim u izboru odjeće, možete kombinirati i nositi kroz modne dodatke i njima ćete zasigurno podići svaki styling na jednu višu razinu. Iako ih ponekad nije lako uskladiti, vodite se onime što rezonira s vama i što volite nositi kako bi cijeli outfit ispao potpun.

Pročitajte: Poslovni outfit u 12 super kombinacija koje ćemo nositi do kraja zime

Crvena boja

Crvena boja je boja ljubavi, predstavlja samopouzdanje i strast. Ovo je boja koju doista i treba znati nositi, a sigurni smo da će podići vaše samopouzdanje jer uz nju ćete se osjećati slobodno, nesputano i vatreno – bez obzira na to koju nijanse odaberete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rocío Osorno (@rocioosorno)

Narančasta boja

Narančasta boja zasigurno će unijeti razigranost u svaki styling, a možete ju kombinirati uz razne modne dodatke kao što su šal, kapa, marame… Isto tako, jako je vedra i vesela boja pa unosi razigranost u svaku modnu kombinaciju neovisno o prigodi.

Ljubičasta boja

Romantična i iskrena, ljubičasta boja može se savršeno uklopiti u večernje i fancy outfite, pa nećete pogriješiti ako je odaberete za neku svečanost. Isto tako, poželjna je u svakodnevnim situacijama i u raznim modnim kombinacijama.

Pink boja

Odvažna, snažna i boja koja nikako više nije rezervirana samo za ljeto. Zimski outfit dobit će sasvim novu dimenziju kad u njega ukomponirate pink boju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florette (@florettenacer)

Zelena boja

Zelena boja poznata je kao boja Venere, božice ljubavi. Stoga ne čudi da upravo i njome možete manifestirati i privući ljubav! Nijanse birajte u skladu s onime što volite, bilo da se radi o tamnijim ili svjetlijim nijansama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

Foto: Instagram; naslovna: @juliesfi