Hailey Bieber tvrdi da joj je ovaj serum s vitaminom C “promijenio” kožu

Možda je ovo tajna njezinog blistavog tena

by | 21 travnja, 2023
Tajna blistavog tena Hailey Bieber

Od odjeće do manikure i make-upa, pratimo sve što nosi i koristi Hailey Bieber jer potajno želimo imati kožu blistavu poput njezine. Zato smo bili sretni kad smo u videu na YouTube kanalu otkrili serum s vitaminom C koji vrlo lako može biti tajna njezinog blistavog tena.

Riječ je o Universal C Skin Refiner serumu za koji je Hailey rekla: “Ovaj serum mi je promijenio kožu. Jedan je od mojih “sveti gral” beauty proizvoda.” Potpuno nam je jasno zašto jer je vitamin C multifunkcionalni sastojak koji bi gotovo svatko trebao koristiti u svojoj rutini za njegu kože.

Vitamin C posvjetljuje tamne mrlje, potiče proizvodnju kolagena, nježno ljušti površinu kože i sprječava oštećenja izazvana slobodnim radikalima. Nije ni čudo što Haileyna koža izgleda tako sjajno, glatko i blistavo.

Brend omiljen među slavnima

BeautyStat možda nije brend koji vam je poznat, ali stiglo je vrijeme da ga upoznate. Utemeljio ga je kozmetički kemičar s dva desetljeća iskustva, znanstvenik Ron Robinson koji danas stvara nagrađivane proizvode za njegu kože koje obožavaju slavne osobe.

Razlog za to je jednostavan. Formule ove američke kozmetičke marke sadrže sastojke vrhunske kvalitete i patentiranu tehnologiju koja djeluje dobro i brzo.

Tajna blistavog tena Hailey Bieber

Universal C Skin Refiner je “prvi svjetski serum koji sadrži 20 posto postojanog i čistog vitamina C koji ostaje moćan od prve do zadnje kapi, nikad ne oksidira niti poprima smeđu nijansu”, navodi proizvođač.

Pročitajte: U ovu kremu za tijelo kunu se Hailey Bieber i Selena Gomez, a dostupna je i kod nas

Foto: @haileybieber, PR