NINA KRALJIĆ predstavlja spot za novu pjesmu “Lay You Down”

by | 26 siječnja, 2018

Nakon u javnosti odlično primljene pjesme “Negdje”, Nina Kraljić objavila je pjesmu i spot za single – pjesmu “Lay You Down”. Tekst za pjesmu napisala je prije pet godina, točnije, dvije pjesme koje su se vrtile oko iste tematike spojila je u jednu. Pjesma “Lay You Down”, iako je na engleskom, Ninino je potpuno ogoljavanje prema publici u kantautorskom svjetlu, u pjesmu se dala potpuno i bez rezerve. Pjesma je usko vezana uz njezin privatni život i intimna iskustva koja je prolazila u svojoj šestogodišnjoj vezi pa od tuda proizlazi i emocija koja prožima cijelu pjesmu i spot.
Nina je spot za pjesmu “Lay You Down” snimala u Palači Dverce koju je dobila na korištenje od Grada Zagreba, spot je bajkovit, a lokacija se savršeno uklopila u priču jer je predivan barokni interijer dodatno pojačao i dočarao samoću, nadanje i na kraju spoznaju da se određena veza bliži kraju. Prvotna ideja spota bila je samo svirati klavir i pjevati s obzirom na to da je tako pjesma i nastala, ali se na kraju razvila u kompletno pričanje priče kao mini film.
Za spot je zaslužni Eles films, točnije Zvonimir Murković i njegova djevojka Dora Borovička, koji su na sebe preuzeli ulogu redatelja i scenarista, a Nina je stupila u kontakt preko svog fotografa Hrvoja Golubića. Sama njihova emocija pomogla je puno u stvaranju bajkovite priče oko spota. U savršen interijer spota odlično su se uklopile i bajkovite haljine Ivice Skoke, koje pričaju priču za sebe.