Umjesto trajnog laka, predlažemo vam ove divne netoksične lakove za nokte

by | 15 studenoga, 2020

Nova vremena ponukala su mnoge i na nove beauty navike

Ako ste među onima koji pomno razmišljaju stavljaju li kemiju na svoje tijelo, nemojte zaboraviti da u to spadaju i lakovi za nokte.

Sve više žena naginje clean beautyju i promišljanju o tome što uistinu nanose na sebe i svoje tijelo. Pod to svakako spadaju i lakovi za nokte koji su, osobito jeseni i zimi, jedni od najvećih beauty zadovoljstava. Jedan od glavnih razloga zašto žene stavljaju trajni lak je jer naprosto ne moraju brinuti o izgledu svojih ruku – tako su one uvijek besprijekorno uredne i chic. No, brušenje noktiju, sušenje pod lampama i stalno nanošenje lakova itekako je toksično, što god vam saloni rekli o tome. Zato se i po tom pitanju trendovi mijenjaju – polako pristiže vrijeme redovite manikure, ali i non-toxic lakova.

Brend J. Hannas svakako je jedan od onih brendova koji je davno prepoznao kolika je potreba za zdravim lakovima za nokte. Zapravo, radi se o brendu luksuznog nakita čija je osnivateljica jako brzo odlučila početi kreirati svoje nijanse lakova. One su sve samo ne uobičajene, a najbolji dio svega je to što su non toxic. Razgledajte ih u galeriji, a naručite ih online na službenoj stranici brenda jhannahjewelry.com.

Još zanimljivih vijesti i priča iz područja ljepote možete pronaći na grazia.hr

Foto: Instagram / @j.hannah