Ususret Božiću: ovo su top noviteti koje bingamo na Netflixu

by | 6 prosinca, 2023
netflix noviteti bozic 2023

Uzbuđenje raste svaki mjesec novim naslovima na Netflixu, a prosinac i kraj godine nisu iznimka.

Ovaj omiljeni streaming servis ponovno nas iznenađuje raznovrsnim izborom filmova i serija, a neke od njih, poput “Money Heist Berlin”, jedva ćemo dočekati!

Raznolikost žanrova osigurava da svatko pronađe nešto po svom ukusu, bilo da želite avanturu, napetost, smijeh ili duboko emotivne priče.

Kao i svaki mjesec, pripremili smo popis naslova koje ne smijete propustiti, idealnih za zimske večeri kod kuće uz topli čaj i deku.

Christmas As Usual

Kako bi proslavili njihove zaruke, Thea vodi Jashana kući — ali njegovi indijski korijeni i norveške tradicije njezine obitelji sukobljavaju se u kaotičnom Božiću.

Dostupno od 6. prosinca

My Life With The  Walter Boys (Moj život s Walterovima)

Kad joj tragedija preokrene život naglavačke, tinejdžerica se useli k velikoj obitelji svoje skrbnice u malom gradu te nauči nove poruke o ljubavi, nadi i prijateljstvu.

Dostupno od 7. prosinca

I hate Christmas (Mrzim Božić)

Slagavši obitelji da ima dečka, medicinska sestra počne očajnički tražiti partnera prije negoli stigne Božić… koji je za 24 dana.

Druga sezona dostupna je od 7. prosinca

Leave The World Behind (Ostavite svijet iza sebe)

Odmor jedne obitelj u luksuznoj vikendici postane mračan kad im kibernetički napad onesposobi uređaje i na vrata im banu dvoje neznanaca.

Dostupno od 8. prosinca

Yoh! Christmas (Ajme! Božić!)

Neudana, 30-godišnjakinja i pod pritiskom, Thando laže svojoj obitelji da ima dečka. Sada ima 24 dana da pronađe nekoga koga će dovesti kući za Božić. Može li ona to učiniti?

Dostupno od 15. prosinca

Money Heist Berlin

U doba svoje najveće slave Berlin okupi bandu u Parizu da izvede jedan od najvećih planova ikad: krađu dragulja vrijednih 44 milijuna eura u jednoj noći.

Dostupno od 29. prosinca

Pročitajte: Kad je riječ o dejtanju u 2024., ovo su najveći trendovi prema aplikaciji Bumble 

Foto: bernardbodo iStock/Getty Images Plus via Getty Images