Stigli su nam novi top naslovi. Što bingamo u travnju na Netflixu?

by | 3 travnja, 2023
netflix filmovi serije noviteti

Novi mjesec nova je prilika za pogledati savršene naslove koji već tradiocionalno stižu na poznati streaming servis Netflix.

I travanj je poseban sam po sebi, a upravo sada stižu nam neki odlični fimovi, serije te poneki dokumentarac koje možete bingati sami ili s društvom. Različiti žanrovi ono su što daje raznolikost, a baš to i znači da svatko uvijek može pronaći ponešto za sebe. Omiljeni streaming servis Netflix i dalje nadmašuje sam sebe jer iz mjeseca u mjesec objavljuje nove epizode, tako da za ništa nismo uskraćeni niti u jedno doba godine.

Ovog puta izdvajamo par naslova koji stižu u mjesecu travnju i baš svaki primamio nas je svojim sadržajem.

Pročitajte: Francuska bi mogla uvesti obvezu za influencere da označavaju retuširane fotografije

Netflix u travnju: evo što gledamo

Beef (Zavada)

Između dvoje neznanaca, građevinara kojemu propada tvrtka i nezadovoljne poduzetnice, nakon sukoba na cesti izbije svađa koja im pobudi najmračnije nagone.

Stiže: 6. travnja

Transatlantic

Dvoje Amerikanaca sa saveznicima organiziraju improviziranu misiju spašavanja u Marseillesu 1940. da bi pomogli izbjeglicama koje bježe iz Europe u Drugom svjetskom ratu.

Stiže: 7. travnja

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

Ovaj intiman dokumentarac daje nam duboki uvid u putovanje Lewisa Capaldija od ambicioznog tinejdžera s popularnim nastupom do zvijezde nominirane za Grammy, ali i njegovim izazovima u području mentalnog i fizičkog zdravlja.

Dostupno: od 5. travnja

A Tourist’s Guide to Love (Turistički vodič kroz ljubav)

Američka turistička direktorica poslovno otputuje u Vijetnam, gdje joj slobodoumni turistički vodič otvori oči i upozna je sa životom punim novih pustolovina.

Stiže: 21. travnja

Prihvativši ponudu da je obučava zloglasni i nemilosrdni kuhar, talentirana mlada specijalistica za uličnu hranu gura se do samih granica izdržljivosti.

Pogledajte: od 8. travnja

Firefly Lane (Ulica krijesnica)

Najbolje prijateljice Tully i Kate zajedno su u dobru i zlu, a neraskidiva veza nosi ih od adolescencije pa sve do 40-ih godina.

Stiže: 27. travnja

 

Izvor: Youtube, Netflix, GaudiLab iStock/Getty Images Plus via Getty Images