NEKA SE POJEDINI NE UVRIJEDE, ali jeste li spremni doznati koji je horoskopski znak najiritantniji svima? Slažete li se?

by | 19 lipnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Znate li koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu “najiritantnijeg”? To je Djevica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Djevice da zakomplicira i najjednostavniju stvar na svijetu nadmašila sve njih.

Djevice vole puno analizirati, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao “picajzle”, koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristit će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

Naravno, Djevice imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamjenjive, čak i kada ih živciraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržat će za sebe i neće dopustiti da njima negativno utječu na druge ljude. Snažne su, snalažljive i suosjećajne.

Instinktivno osjećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvijek su spremne pomoći im. Nikad vas neće poštedjeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvijek znate na čemu ste s Djevicama.

Tagovi: