NAPRAVITE proljetnu detoksikaciju kod kuće

by | 11 travnja, 2018
FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Proljeće detoksikacija idu ruku pod ruku, no ovoga puta nećemo govoriti o vašem organizmu, nego o – domu. Da, i njemu dobro dođe tradicionalno proljetno čišćenje koje se može nazvati i detoksikacijom.

Osobe koje imaju iritacije kože, alergijske reakcije ili osipe često uzročnike smetnji imaju u svome domu, a da to niti ne znaju.

Kupovna sredstva za čišćenje nisu nimalo zdrava kako za vas, tako i za okoliš, pa se toplo preporučuje korištenje prirodnih proizvoda za čišćenje. Prirodni proizvodi neće nimalo naštetiti niti vama, niti prirodi, a dom će biti čist i blistav.

Detoksicirajte svoj dom tako da napravite sami prirodno sredstvo za dezinfekciju doma. Upotrijebite bocu s prskalicom u koju ulite prirodno sredstvo za dezinfekciju, pa njime očistite dom. Nakon ovakve dezinfikacije, vaši dišni putevi neće stradati, a djeca i kućni ljubimci će se moći kretati po svim površinama bez opasnosti otrovanja.

Napravite prirodni pripravak od mješavine eteričnog ulja i limunovog soka, pa ga pomiješajte sa malo destilirane vode i ulite u bocu sa prskalicom. Dobivenim prirodnim osvježivačem prostora, osvježite svoj dom i uživajte u mirisu.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR