Naomi Campbell pozdravila dolazak svoje bebe na svijet

Supermodel je podijelio preslatku fotografiju svoje novorođene kćeri u rukama

by | 19 svibnja, 2021

Naomi Campbell nedavno se oglasila na Instagramu objavivši preslatku sliku stopala svoje bebe u rukama s natpisom: “Prekrasan mali blagoslov odabrao me za njezinu majku, tako sam počašćena što imam ovu nježnu dušu u svom životu, nema riječi kojima se može opisati cjeloživotna veza koju sada dijelim s tobom, anđele moj. Nema veće ljubavi.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Pedesetogodišnjakinja je u postu označila svoju majku Valerie Morris-Campbell, ali u ovoj fazi ne znamo više pojedinosti, poput imena njezine kćeri. To je prvo dijete britanskog modela, a još je 2017. godine izrazila jasnu želju za djecom za ES Magazine. “Stalno razmišljam o tome da imam djecu. Ali sada, kako je znanost toliko uznapredovala, mislim da to mogu napraviti kada ću htjeti.”

Naomi nije ničim najavila da čeka bebu. U komentarima su joj čestitale poznate osobe, uključujući Andyja Cohena, koji je s 50 godina dočekao sina. “O moj Bože !!!!! Danas je taj dan? Kako apsolutno nevjerojatno. Kakva ćeš biti divna Majka. Šaljem blagoslov”, napisao je modni dizajner Marc Jacobs.

Manekenka je, osim bogate i uspješne karijere modela, imala i kratkotrajnu glazbenu putanju, kad je izdala svoj album “Baby Woman” 1995. Iako se nije baš uspio rangirati, u Japanu je album prodan u više od milijun primjeraka.

 

Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images Entertainment via Getty Images