Nakon šest godina, Matija Vuica predstavlja novu pjesmu i spot

by | 15 lipnja, 2020

“Zaglušujuća tišina dugo je bila dio svakodnevnice, ali u tišini sve najbolje čuješ. Tišina je iznjedrila ovu pjesmu u izolaciji u kojoj smo svi bili i ta nemogućnost odlaska na posao zapravo je probudila moju drugu ljubav koja je dugih šest godina bila potisnuta jer je moda zauzela sve pozicije. U našem kućnom studiju snimili smo predivnu baladu koja u svakom životnom trenutku nosi poruku nade. Nisam ni slutila da će mi toliko značiti i da će mi donijeti toliko novog uzbuđenja i neke začudne treme. I zato jedva čekam da je čujete i pogledate spot koji bilježi ona mjesta koja smo u tišini obilazili i koja su nam bila cijeli svijet gotovo dva mjeseca.

Moje haljine nastale su u polurazrušenom ateljeu, ali baš zbog svega toga, zbog svih strahova, porušenih krovova, napuklih zidova, prijatelja koje nismo zagrlili, otkazanih vjenčanja i putovanja; moj optimizam je još veći i ništa mi neće ovaj život pokvarit’ jer: “NAMA DOBRA VREMENA DOLAZE“

U ovim teškim trenucima, koje svi skupa proživljavamo, pronalazim veselje u stvaranju pjesama kako bi one mogle potaknuti ljude na buđenje vlastitih snaga skrivenih duboko u njima.”

“Matijina vrhunska izvedba daje dodatnu vrijednost pjesmi i stvara oko nje jednu mistično-emotivnu atmosferu. Video je također uspio postići jednu nadrealnost uz pomoć ljudi koji su radili na njemu. Baš sam zadovoljan.”