Najtraženije tenisice sezone uskoro dostupne i u Hrvatskoj!

Ograničen broj popularnih tenisica i za hrvatske kupce

by | 17 svibnja, 2022
adidas jugoplastika

Kad su krajem 2020. godine adidas i njemački BSTN store lansirali jedinstveni model tenisice – adidas Forum High posvećen kultnom splitskom košarkaškom klubu Jugoplastika, cijela Europa pričala je o tim tenisicama. Svi su ih željeli, a samo odabrani su ih dobili. Kreirane u čast košarkaškom klubu, koji je krajem 80-ih i početkom 90-ih bio na vrhuncu slave i popularnosti, trebale su ostati limitirana serija, ali zbog velikog interesa, adidas i BSTN ovog proljeća lansirali su još jednu seriju i ovaj put omogućili ljubiteljima košarke i poznavateljima europskog košarkaškog naslijeđa da “ugrabe”  vlastiti primjerak. Hrvatima će popularne tenisice biti dostupne 24. svibnja u adidas shopu Mall of Split, u rodnom gradu kultnog kluba, i to samo ako kupac svoj par prethodno osigura putem web rafflea jer ih u Hrvatsku stiže svega 50 pari. Tako adidas Forum High Jugoplastika ostaju unikatan model. 

adidas Forum High Jugoplastika

Tog 24. svibnja adidas store u Splitu postaje centar košarkaškog svijeta. Novouređeni dućan Hrvatima omiljenog sportskog i lifestyle brenda pretvorit će se u košarkaško igralište s brojnim motivima Jugoplastike koji će sve posjetitelje s nostalgijom vratiti u 80-e godine prošlog stoljeća. Na zidu dućana bit će izložene fotografije poznatog splitskog fotografa Feđe Klarića, koje će za tu priliku zajedno s njim odabrati mlada fotografkinja Sonja Dvornik, motivi s logom Jugoplastike bit će posvuda, a zvijezde događanja u storeu bit će najpoznatiji igrači popularnog kluba. Eventu će se pridružiti Dino Rađa te druga poznata imena iz svijeta košarke i javnog života. Tom će prilikom bivši košarkaši ispričati i najzanimljivije detalje iz vremena Jugoplastike, a košarkaši mlađe generacije otkriti kako danas izgleda svijet vrhunske košarke. Svi kupci koji na raffleu dobiju svoj par tenisica, moći će ih kupiti isključivo 24. svibnja u Splitu. 

adidas Forum High Jugoplastika

Osim nove serije Jugoplastika tenisica, ovaj put BSTN i adidas predstavili su i knjigu European Basketball Heritage, ultimativni vodič kroz europsko košarkaško naslijeđe koja uključuje i priču o Jugoplastici. Prvih 30 kupaca na poklon će dobiti knjigu. 

adidas Forum High Jugoplastika

Foto: PR