Mirisni bestseleri: ovo su 3 najprodavanija parfema u 2023.

Prodani su u milijunima primjeraka

by | 29 prosinca, 2023
najprodavaniji ženski parfemi u 2023.

Prema statističkim procijenama, ova su tri parfema u 2023. godini bila najprodavanija.

Svijet parfema uvijek je dinamičan, s trendovima koji se mijenjaju i novim mirisnim kandidatima koji se stalno penju na vrh najpopularniji. Ali klasici se lako iskristaliziraju, i često se, iz godine u godinu nađu među najprodavanijim parfemima.

3 najprodavanija ženska parfema u 2023.

Prema podacima prodaje, ovo su tri najprodavanija ženska parfema u 2023.

1#  No. 5, Chanel

Neosporna legenda, Chanel No. 5 ostaje svjetski bestseler, na vrhu ljestvica s procijenjenih 35 milijuna prodanih boca godišnje, prema podacima neprofitne organizacije The Fragrance Foundation. Njegova bezvremenska mješavina aldehida, cvijeća i mošusa nastavlja osvajati, čineći ga omiljenim među slavnim osobama i običnim ženama.

2#  J’adore, Dior

Još jedan legendarni miris, Diorov J’adore, poznat je po svojim blistavim cvjetnim notama ylang-ylanga, jasmina i ruže. The Fragrance Foundation procjenjuje da se godišnje proda oko 28 milijuna boca godišnje, što ga čini bliskim konkurentom za prvo mjesto.

 3# La Vie Est Belle, Lancôme

Ovaj slatki i ugodan miris, s notama irisa, pralina i vanilije, novi je favorit. The Fragrance Foundation procjenjuje da se godišnje proda oko 25 milijuna “zlatnih” bočica koje ženama nude ugodan bijeg u svijet slatkoće i optimizma.

Ovo su samo neki od mnogih nevjerojatnih mirisa koji su osvojili srca (i nosove) žena diljem svijeta. Sa svojom dugotrajnom popularnošću i zadivljujućim mirisima, ovi najprodavaniji mirisi sigurno će ostati omiljeni i u narednim godinama.

No, važno je upamtiti da je miris osobni izbor, a “najbolji” parfem je u konačnici onaj uz kojeg ćete se vi osjećati samouvjereno i ženstevno. Dakle, eksperimentirajte, istražujte i pronađite miris koji govori o vašoj jedinstvenoj osobnosti

Foto: Pexels/Karolina Grabowska