Ove vitamine za kosu obožavaju Kim Kardashian i Emily Ratajkowsky, a sada su dostupni i u Hrvatskoj!

by | 25 veljače, 2021
SugarBearHair Vitamini

Novi, jedinstveni proizvod za zdravlje i sjaj kose kod žena i muškaraca stigao je u zagrebački Salon Premium, specijalizirani shop za profesionalne proizvode za kosu. Radi se o popularnim plavim medvjedićima SugarBearHair Vitaminima, vegetarijanskim žvakaćim bombonima s okusom bobičastog voća.

SugarBearHair Vitamini proizvode se u SAD-u, u pogonima koji koriste stroge smjernice od strane FDA, Američke uprave za hranu i lijekove. FDA je odgovorna za zaštitu i promicanje javnog zdravlja kroz kontrolu i nadzor sigurnosti hrane, dodataka prehrani i farmaceutskih lijekova. Iz tog razloga su se i ovi simpatični plavi medvjedići osigurali kao kvalitetni i sigurni proizvod koristeći samo najbolje sastojke koji doprinose sjajnim mirisom i odličnim okusom.

SugarBearHair Vitamini

Salon Premium poznata je tvrtka specijalizirana za prodaju profesionalnih frizerskih proizvoda, što uključuje pribor, kozmetiku i opremu. Brendovi koji se mogu pronaći u Salonu Premium su KYO, Cotril, Uppercut Deluxe, Free Limix, Parlux, Babyliss PRO, Panasonic PRO, Denman, Tondeo Solingen i SugarBearHair Vitamini.

“Za sve što radimo nikad ne prihvaćamo status quo. Uvijek prihvaćamo nove i drukčije ideje. To radimo tako da nudimo specifične proizvode i usluge kojima izražavamo našu strast prema izgledu i ljepoti kose te dizajnu salona”, ističu iz Salona Premium.

SugarBearHair Vitamini

SugarBearHair Vitamini, koji su izrazito popularni među svjetski poznatim influencericama poput Kim Kardashian, Khloe Kardashian i Emily Ratajkowsky pronašli su svoje mjesto na policama upravo u shopovima Salona Premium u Zagrebu i Splitu. Svojim sastavom od 13 vitamina i minerala čine kosu jačom i, što je najvažnije, zdravijom. Učinkoviti sastojci koji podržavaju zdravlje vlasišta proizvodeći masne kiseline koje zauzvrat pomažu zdravlju kose su biotin, vitamin C za poboljšanje rasta kose, vitamin E, vitamin B-6 protiv gubitka kose, vitamin B-9, vitamin B-12, vitamin B-5, vitamin A i kokosovo ulje za održavanje vlažnosti kose. Drukčijim od drugih konvencionalnih velikih vitamina ih čini to što ih je lako i jednostavno uzimati jer se žvaču, ne piju se i nježni su za probavu, a svi kažu: “Daju rezultate!”.

SugarBearHair Vitamini

Pakiranje dolazi u bočici od 60 bombona uz preporučeno uzimanje do dva bombon-medvjedića dnevno, što je dovoljno za jednu mjesečnu zalihu. Uz to je važno pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Svoju bočicu možete naručiti na webshopu SalonPremium.com po cijeni od 279 kn prilikom jednokratne kupnje, a možete se i pretplatiti tako da vam vaša bočica dolazi svakih 30 dana uz 5 % popusta na svaku narudžbu koja se ponavlja. Salon Premium Shop nalazi se na dvije lokacije, u Zagrebu na adresi Zavrtnica 17 te u Splitu na adresi Tršćanska 33A, a radno vrijeme je svakim danom od ponedjeljka do petka 08.00 – 16.00, subotom 08.00 – 12.00. Za više informacija nazovite broj 072 101 101 ili posjetite web stranicu Salon Premium.

SugarBearHair Vitamini

Foto: PR