Najlakši način kako pripremiti dom za proljeće

by | 19 veljače, 2021
uređenje doma

Proljeće se polako bliži i sve koji imaju terase, balkone i okućnice očekuju sati borbe s nečistoćama nakupljenim preko zime. Ipak, poznati njemački brend Kärcher u svojoj ponudi ima cijeli niz proizvoda koji će proljetno čišćenje pretvoriti u zadovoljstvo i užitak.

U Home & Garden liniji proizvoda Kärcher nudi visokotlačne čistače koji uklanjaju i najtvrdokornije prljavštine te parne čistače koji bez dodatnih kemikalija uklanjaju do 99,99 % svih tipičnih bakterija u kućanstvu i oko njega. A kad je o vanjskim drvenim podovima riječ, Kärcher i za to ima rješenje. Čistač terasa specifičan je uređaj specijaliziran za čišćenje upravo drvenih podova. Kombinacija rotirajućih četki i vodenog mlaza uklanja svu prljavštinu te nema potrebe za ribanjem podova jer – uređaj to radi umjesto vas.

Za one s velikim okućnicama koje redovito treba uređivati, tu su strojevi za metenje, široki izbor vrtnog alata te sve za sustav navodnjavanja. Kärcher proizvodi dostupni su u Kärcher centrima te u trgovinama Pevex, Bauhaus i Elipso diljem Hrvatske. Za više informacija o proizvodima možete posjetiti i web-stranicu www.karcher.hr.

Foto: Anna Sullivan/Unsplash, PR