Najbolji YouTube kanali uz koje možete vježbati u udobnosti svoga doma

by | 31 ožujka, 2020

Postoji velika vjerojatnost da vam je vježbanje trenutačno na dnu ljestvice prioriteta, i to je potpuno razumljivo. Tjeskoba, zbunjenost i manjak motivacije očekivana su posljedica zbivanja kojima svjedočimo posljednjih dana.

No vjerujemo kako i sami znate da je fizička aktivnost od velike važnosti za naše psihičko zdravlje, stoga predlažemo da se pokušate prisiliti na kretanje jer ćete se nakon kratkog treninga osjećati mnogo bolje. Da stvar bude bolja, američki stručnjaci za imunologiju tvrde da redovita fizička aktivnost stimulira imunološki sustav. Imate li još izlika?

Premda smo u izolaciji i iz kuće izlazimo isključivo po osnovne namirnice, upravo je ova situacija mnoge natjerala da svoje treninge preusmjere online. Mnogi treneri tako svoje polaznike podučavaju putem web-stranica, YouTubea ili Instagram profila, što je definitivno sjajna stvar za sve nas. Nedavno smo vam pisali o poznatom zagrebačkom studiju joge koji je ponudio online tečajeve, kao i o kolumnistici tiskanog izdanja Ljepote&zdravlja, Martini Mavrin Jeličić, koja je treninge svog MBS Centra ponudila online zajednici, a sada smo se odlučili pozabaviti i nekima od najpoznatijih YouTube kanala koji svoje savjete i treninge oduvijek objavljuju online. Ovi su kanali iznimno popularni i slove za najbolje, stoga je pravo vrijeme da ih proučite i odabrete onaj koji vam najviše odgovara.

Pamela Reif

Ballet Beautiful

Joanna Soh Official

Tone It Up

MadFit

blogilates

jessicasmithtv

Alo Yoga

Fightmaster Yoga

XHIT Daily

Yoga With Adriene

HASfit

FitnessBlender

The Fitness Marshall