Možda nikad ne biste rekli, ali ove boje ruževa najljepše ističu preplanulu put

by | 19 kolovoza, 2022
Ruževi za preplanulu put

Volimo preplanulu kožu, u to nema sumnje. Osunčan ten izgleda lijepo i privlačno. Sada kada ste postigli željenu boju puti, vrijeme je ne samo da je pokažete već i naglasite. Bronzeri mogu biti fantastični za naglašavanje preplanulih kontura lica, ali nikako nisu jedini make-up proizvod koji može pomoći privući pažnju na vaše lice. I dobro odabrana boja ruža za usne može naglasiti vaš brončani ten. Evo koje je nijanse najbolje isprobati.

Nude ruž za usne

Možda ne biste nikad pomislili, ali ruževi u nude tonovima nevjerojatno naglašavaju preplanulu kožu. Kod odabira nude ruža za ljeto potražite tople podtonove kao što su nijanse karamele ili breskve, radije nego ružičaste ili boje bobičastog voća. Usne u boji mesa pružaju upečatljiv izgled koji mami poglede. Ponekad su suptilne boje dramatičnije od žarkih.

Koraljni ruž za usne

Ako usne u boji mesa nisu u vašem stilu ili jednostavno ljeti radije odabirete veselije boje, odlučite se za tople ružičaste ili koraljne nijanse ruževa. Baš kao i nude boje ruževa, topli koraljni ili ružičasti tonovi predivno ističu brončanu kožu lica.

 

Crveni ruž za usne

Postoji dobar razlog zašto se crveni ruž smatra vječnim. Klasičan crveni ruž uvijek je dobar odabir, pa i usred ljeta. Odaje dašak romantike minulih vremena i elegenciju. Da biste istaknuli osunčani ten, odaberite klasičnu crvenu nijansu, a zaobiđite previše tople ili previše hladne tonove.

 

 

Pročitajte: Tek idete na more? Ovo su proizvodi uz koje ćete postići preplanulu put u ekspresnom roku

Foto: Pexels/Sam Lion