Na sniženju smo pronašli jedine komade koji vam trebaju za plažu!

by | 30 srpnja, 2021

U slučaju da se tek spremate za odmor na nekoj od lijepih hrvatskih plaža, velika je vjerojatnost da ste u “last-minute” misiji pronalaska osnovnih stvarčica koje će vam trebati na godišnjem odmoru.

Ako kojim slučajem još nemate svoj savršeni kupaći kostim ili vam možda u torbi za plažu nedostaje kvalitetan ručnik, moramo vam reći kako je u Arena Centru u tijeku sniženje koje će vam definitivno olakšati shopping za plažu.

Kad je riječ o #BeachMustHave komadima, u našoj ljetnoj torbi za plažu skriva se nekoliko esencijalnih “sitnica” koje trenutačno možete pronaći na sniženju u Arena Centru: kupaći kostim (ovog ljeta biramo jednodijelni Desigual model, 529 kn), sunčane naočale bez kojih niti ne pomišljamo izaći na sunce (Dior Ghetaldus Optika, snižene sa 3.670 kn na 1.835 kn), chic japanke (Havaianas, Office Shoes, snižene s 259 kn na 207,20 kn), ručnik za plažu koji ne prolazi nezapaženo (Benetton, snižen s 249 kn na 199,20 kn) i balzam za usne, jer i one se isušuju pod vrelinom sunca (L’Occitane, snižen s 68,30 kn na 47,81 kn). U galeriji ispod pronađite ove slatke komade i uputite se u Arena Centar dok su još na sniženju!

 

Foto: @mirenalos/Instagram, PR