Mums4mums je prvi besplatni event za mame u Zagrebu

Casual događanje koje okuplja mame kako bi se družile i razmijenile iskustva

by | 22 svibnja, 2024
event za mame zagreb

Događanje mums4mums osmišljeno je kao casual event koji će okupiti mame kako bi se kroz ležerno druženje, razmjenu iskustava i edukaciju povezale na profesionalnijoj razini.

Želja organizatorica je da mame imaju priliku za opušteno, ali i korisno vrijeme – ne samo u parkićima i stručnim edukacijama nego i u okruženju koje potiče toplu atmosferu i razmjenu iskustva. Jer svaka mama će priznati da joj upravo to i treba – između raznih obveza, kuhanja, peglanja, vožnji na aktivnosti…

Događanje mums4mums održat će se 25. svibnja 2024. u Wespa Business & Lounge (Radnička cesta 50), od 10:00 do 13:00. Stoga rezervirajte svoje subotnje jutro upravo za to.

Program prvog mums4mums eventa uključuje panel i predavanje.

Panel će biti posvećen aktualnim temama koje će mame dočekati najesen: što očekivati za prvi dan vrtića i škole, kako se pripremiti za to, kako djecu pripremiti za prvi dan te kako odabrati prvi sport za školarca. Nakon panela, slijedi predavanje na temu “Kako prepoznati talente kod svoje djece”.

Po završetku službenog dijela, ostatak vremena bit će opušteno upoznavanje i druženje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mums4Mums (@mums4moms)

Cilj ovog eventa jest okupljanje dvaput godišnje, u proljeće i jesen, kad se roditelji suočavaju sa stresom, a djeca s velikim promjenama.

Ulaz je besplatan, ali su prijave obavezne putem Entrio servisa na linku.

Pročitajte: Knjige za trudnice i buduće mame koje će vam promijeniti pogled na majčinstvo

Foto: Instagram, LightFieldStudios iStock/Getty Images Plus via Getty Images