Domaći brend Moel i Lejla Filipović kreirali unikatnu mirisnu svijeću koja slavi žene

by | 27 ožujka, 2023
moel mirisne svijeće

Brend luksuznih svijeća Moel ovog će proljeća svoj asortiman obogatiti za jedan poseban miris sa snažnom porukom čije je zaštitno lice prelijepa Lejla Filipović.

Snažne i sposobne žene su one koje pokreću ovaj svijet i baš zato ih treba slaviti u svakoj prilici te im na neki način dati priznanje za sve što rade. To jako dobro zna i Moel, koji je u paletu svojih mirisnih svijeća dodao poseban miris s karakterom i porukom čije je zaštitno lice upravo jedna takva žena.
Nova svijeća nosi ime “Lejla”, što je sasvim prikladno jer je u njenim mirisnim notama utkana i osobnost žene koja je puno toga – majka, poduzetnica, bivša missica i model, a u ovom slučaju i njegova sukreatorica te zaštitno lice – Lejle Filipović.

moel mirisne svijeće

“Miris ove svijeće moćan je i snažan, ali istovremeno i nježan te opisuje ženu koja se uvijek znala izboriti za sebe, a pritom je ostala dostojanstvena i graciozna. Upravo zato Lejla je njezino idealno zaštitno lice”, govori nam osnivačica Moela, Mia Antunović.

Ono što ovu svijeću čini tako moćnom, ali i profinjenom te ju izdvaja od svih drugih su mirisne note jantara, vanilije i cimeta, upotpunjene tek blagim daškom lavande i badema. Ova kombinacija tvori savršeno izbalansiran orijentalni miris koji ima svoje “ja” te je idealan partner za ugodan boravak u svakom prostoru.

moel mirisne svijeće

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji ovom suradnjom nastavlja svoju priču proizvodnje svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan. Svijeće su veganske i izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska te ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke ili brojne druge probleme.

Foto: Marija Laća