Modni detalj iz djetinjstva se vratio i potpuno će transformirati svaku modnu kombinaciju

by | 10 veljače, 2020

Uspješna hrvatska manekenka, influencerica i dizajnerica modnih dodataka, Lidija Lešić, kreirala je novu kolekciju elegantnih i jedinstvenih modnih dodataka za svoj brend My Choice. Nova kolekcija sastoji se od ručno rađenih kragni čime My Choice izlazi iz svakodnevnih okvira te pruža nešto zanimljivo i inovativno na modnoj sceni.

Svaka Slavonika kragna je potpuno drukčija, a njezina posebna vrijednost leži u specifičnom dizajnu te delikatnoj ručnoj izradi. Proces izrade kragni kreće sa zanimljivim procesom koji se naziva fodrukanje. Sve započinje s crtanjem mustre koju treba izbosti i zatim staviti na platno. Nakon toga se mustra uz pomoć posebne prašine plave boje preslikava na platno, a kada je cijela oslikana pošprica se špiritom (alkoholom) kako bi se fiksirala plava prašina na platnu. Platno na kojem je mustra se stavlja u okvir i kreće se šlingati.

Cijeli ručni proces izrade kragni, od fodrukanja do završnog proizvoda traje čak nekoliko dana te se one izrađuju po narudžbi uz rok isporuke do dva tjedna. Kolekcija kragni je limitirana te predstavlja svojevrsnu reprezentaciju slavonske tradicije i Lidijinih slavonskih korijena. Autentičnost ovih modnih dodataka genijalno je istaknuta u kampanji koju predstavlja sama Lidija i za čije fotografije je zaslužan LFP STUDIO.

Ove chic kragne svidjet će se svakome tko voli kombinirati kreativne modne dodatke i istaknuti svoj jedinstveni stilski izričaj. Svaka košulja, majica, haljina, pa čak i sako mogu se potpuno transformirati dodavanje My Choice kragne. A zahvaljujući svojoj čistoj bijeloj boji, kragne se mogu iskombinirati uz bilo koju boju ili uzorak. Svaka kragna dolazi u kombinaciji s plišanom trakicom i moguće je birati između desetak divnih boja što garantira da će svatko pronaći kombinaciju baš po svojoj mjeri.

Odvažite se, budite posebni i istaknite svoj stil – neka My Choice bude i vaš izbor! Cijena kragni kreće se od 359,00 do 449,00 kuna. A svoje omiljene komade potražite u showroomu na Knežiji, na Instagram profilu i web shopu brenda.