Stilska inspiracija: Sedam trendi kombinacija za sedam dana

by | 22 kolovoza, 2022
modne odjevne kombinacije

Modnih inspiracija nikad dovoljno, a ponekad je sve što nam treba samo dobra ideja za savršenu dnevnu kombinaciju. Bez obzira na to kako provodite dane, jeste li još uvijek na godišnjem odmoru, tek krećete na njega ili ste se već vratili na radno mjesto – uistinu nije bitno jer fashion ideje uz modne fashionistice nikad ne izostaju. Ako ste u potrazi za novima, omiljene žene na Instagramu uvijek su nit vodilja kamo se okrenuti i kako iskombinirati najljepše modne stylinge.

Njihove modne kombinacije samo će vas potaknuti na to da opet isprobate one odjevne komade koji već dugo stoje u vašem ormaru, a koje se niste usudili nositi. Ili vas navesti na to da kupite baš ono nešto što nikad ne biste. U svakom slučaju, prilagodite sami sebi, onome što volite nositi, što vam odgovara i pristaju. Trendovi su tu i uvijek će biti, ali je najbitnije u njima pronaći vlastiti stil.

Bilo da se radi o hlačama, haljini, košulji ili nekom drugom komadu – težite ka jednostavnosti i onome što najbolje prikazuje vas kao osobu.

Pročitajte: 10 ideja za trendi ljetno izdanje s hit bijelom bojom

Modne i odjevne kombinacije za cijeli tjedan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Skye (@_jessicaskye)

Foto: Instagram, @lydiajanetomlinson