Puder koji se u svijetu proda svake minute sada dolazi u novom izdanju

Omiljeni puder beauty entuzijastica

by | 25 veljače, 2022
mineralni puder za osjetljivu kožzu

Postoje one naizgled nevažne stvarčice bez kojih ne možemo zamisliti dan. Kad smo bile malene, bila je to najdraža dekica bez koje nismo mogle zaspati; otkad smo porasle, to je šalica kojom počinjemo dan ispijajući omiljeni napitak; sad kad smo otkrile make-up i PurePressed Base mineralni puder – to je kutijica u koju je pakiran!

Ono dobro nam znano pakiranje koje uvijek imamo sa sobom, kutijica koja je obvezna u našim kupaonicama i na putovanjima. Koja nas čini sigurnijima, odvažnijima i samopouzdanijima baš zbog svog sadržaja. PurePressed Base puder najbolji nam je saveznik u prikrivanju akni, crvenila, hiperpigmentacije, bora.

puder za osjetljivu kožu

Ovog proljeća u brendu jane iredale zaključili su kako je kraljici naših toaletnih torbica (i naših srdaca!) potreban redizajn.

Kako bi bila još atraktivnija, inovativnija i održivija – stara kraljica stiže nam u novom ruhu!

Elegantna kompaktna kutijica izrađena je od laganog aluminija i dizajnirana da traje i štiti sadržaj. Unutrašnjost joj je od 50 % recikliranog materijala, a vanjština moderna, uglađena i bezvremenska. Novi dizajn inspiriran je samim sadržajem: skincare make-upom s kojim izgledate dobro, osjećate se dobro i koji vam čini dobro.

skincare make up

U svijetu se svake minute proda jedan PurePressed Base mineralni puder, a mnoge su žene zaključile kako im je upravo ova podloga – nezamjenjiva. Zbog čistih sastojaka iz provjerenih izvora, minerala koji štite i njeguju, prikrivaju sve nedostatke i odgovaraju svakom stanju kože, ovom puderu vjeruju ljubitelji i znalci make-upa u cijelom svijetu.

Brend jane iredale odlazi i korak dalje, pa i refili stižu u potpuno novoj ambalaži. Poštujući načela održivog razvoja, pakira ih u 100 % reciklirani karton s oznakom Forest Stewardship Council (FSC). Novitet je i “prozorčić” na pakiranju koji olakšava odabir nijanse.

skincare make up

Dostupno u svim DermaCare centrima, na webshopu www.dermacare.hr te kod ovlaštenih partnera.

Foto: PR