Miley Cyrus s obožavateljima podijelila promjene i na profesionalnom i na privatnom planu

Odvažna pjevačica često iskreno progovara o svojim privatnim stvarima

by | 16 listopada, 2021

Miley Cyrus nedavno se oprostila od svoje ere Plastic Hearts koja je bila vezana za njezin istoimeni album, te se sprema za svoj sljedeći projekt, inspiriran promjenama u njezinom osobnom i profesionalnom životu, izjavila je fanovima u rukom pisanom pismu.

“Tako sam zahvalna na vašoj vjernoj podršci + sjajnom društvu u ovoj vožnji mog života!”, Cyrus je pisala obožavateljima na MileyWorld.com. “U mom životu došlo je do intenzivnih naleta promjena na osobnom + profesionalnom planu (koje uvijek koegzistiraju). Tako sam [uzbuđena] što ću svoja iskustva usmjeriti i koristiti ih kao inspiraciju u svom sljedećem projektu! Jako sam zahvalna što nikad nisam morala sama prolaziti kroz ova prijelazna vremena jer imam vas!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Pismo je dio nostalgičnog ponovnog pokretanja web-stranice zaštićene lozinkom koju je koristila za komunikaciju s obožavateljima tijekom ere Disney Channel. Zajedno s pismom, pjevačica “Angels Like You” podijelila je svoj sat vremena dugi set u Austin City Limitsu za obožavatelje koji joj se nisu mogli pridružiti live izvedbi. Cyrus je nastupala na nekoliko nedavnih festivala i događaja, uključujući Austin City Limits Festival, gdje je svirala nekoliko povratnih hitova, uključujući “See You Again”, “The Climb” i “7 Things”.

U e-mailu obožavateljima je napomenula da je MileyWorld “trenutačno u izgradnji” i da će se “razvijati u stvarnom vremenu zajedno sa mnom i sljedećom erom koja se trenutačno stvara”.

Njezin sedmi i najnoviji album, glam rock “Plastic Hearts”, inspiriran je new waveom i objavljen je u studenome 2020. Projekt je bio pomak s njezinog šestog albuma “Younger Now”, na kojem se pojavio ogoljeni zvuk. Cyrus često zadržava svoj privatni život kad je riječ o detaljima. Primjerice, ne zna se što se točno dogodilo nakon prekida s dečkom Codyjem Simpsonom u kolovozu 2020. i nakon razvoda od supruga Liama Hemswortha u kolovozu 2019. godine, no uvijek je iskrena kad je riječ o tome kako se osjeća.

Nakon više od godinu dana bez koncerata, Cyrus je tijekom nastupa 4. srpnja u Las Vegasu rekla da se osjeća kao da je to njezin prvi nastup. “Nekako se osjećam kao da sam tu prvi put i sve sam morala ponavljati. Doista se osjećam kao da mi je ovo prvi nastup”, rekla je okupljenima. “Znaš kad upoznaš nekoga i kažeš: ‘Nikad prije nisam ovako volio jer se ovo – čini tako drukčijim.’ Tako se osjećam kad sam ovdje s vama.”

Mi se jako veselimo njezinom novom zvuku jer je stvarno uvijek kreativan i veliki pomak u odnosu na prethodne. Rijetko tko radi takve transformacije kao Miley!

 

Foto: Gary Miller/Getty Images Entertainment via Getty Images