Nova kolekcija Metalac posuđa u pastelnim nijansama apsolutni je hit

by | 28 srpnja, 2023
posuđe u pastelnoj boji

Mnogima će prva asocijacija na posuđe brenda Metalac biti vrhunska kvaliteta, čemu u prilog ide i 60 godina tradicije ove tvrtke. Nova kolekcija posuđa brenda Metalac pak oduševljava svojim pastelnim nijansama, zbog čega će se odlično uklopiti u moderne kuhinje.

Iako Metalac posuđe najčešće vežemo uz pomalo retro uzorke, sad nas je ovaj brend oduševio svojom najnovijom kolekcijom u pastelnim bojama. Kolekcija se sastoji od dubokih i plitkih emajliranih posuda te džezvi različitih veličina. Osim primjeraka raznih uzoraka, posuđe iz najnovije kolekcije dolazi u dvije pastelne nijanse – powder pink i mint gold. Pogađate, upravo su nas ovi primjerci osvojili!

posuđe u pastelnoj boji

posuđe u pastelnoj boji

S obzirom na različite veličine, cijene posuđa i džezvi kreću se od 7,95 EUR (59,90 kn) do 34,49 EUR (259,86 kn). Inače, emajlirano posuđe smatra se dugotrajnim, otpornim na trošenje i kemijske utjecaje te se lako održava. Ne dopušta stvaranje ili zadržavanje bakterija, a emajl ne izaziva alergijske reakcije čak ni tijekom dugotrajne uporabe. Metalac napominje da se ovo posuđe može koristiti na svim grijačim tijelima, uključujući i indukciju.

posuđe u pastelnoj boji

posuđe u pastelnoj boji

Tijelo ovih Metalac posuda izrađeno je od čeličnog lima najviše kvalitete koji omogućuje brzu i ravnomjernu raspodjelu topline i štedi energiju. Brend navodi da je unutrašnji i vanjski emajl otporan na habanje i ogrebotine. Izuzetno je gladak, neporozan i sprječava zadržavanje bakterija. Ručke su ergonomski dizajnirane i čvrste konstrukcije za sigurno rukovanje posudom.

posuđe u pastelnoj boji

Cijelu novu Metalac kolekciju možete pogledati ovdje. Trebate li pak savjete kako najbolje organizirati kuhinju da biste se i zdravije hranili, savjeti vas čekaju ovdje.

Foto: market.hr.metalac.com