Omiljena univerzalna krema – Melem, proslavila je 45. rođendan

by | 16 ožujka, 2023

Nastao 1977. godine, tada Zagrebački melem bio je kozmetička inovacija kemičara Ninka Nikšića. Maziva, učinkovita i ugodna krema ubrzo je postala hit te se svrstala među omiljene proizvode za njegu svih stanja i tipova kože, za primjenu od glave do pete i korištenje svih generacija. Neodoljivog mirisa, Melem je postao nezamjenjiv beauty proizvod.

“Ponosni smo na to što je Melem dio Magdis grupa portfelja i što se naš tim u posljednje četiri godine brine o Melemu. Sjećam se da je moja mama početkom 80-ih obavezno mazala sestru i mene Melemom prije svakog skijanja ili boravka na suhom zraku. Danas imamo privilegiju brinuti se o Melemu, jednom od rijetkih domaćih brendova i proizvoda koji imaju vodeću poziciju i odolijevaju novim trendovima te globalnoj konkurenciji“, rekao je Marko Gross, predsjednik Uprave Magdis grupe.

melem

melem

A zašto je Melem poseban i čemu zahvaljuje dugogodišnju uspješnost, objasnila je doc. dr. sc. Ivana Prkačin: “Ova jednostavna, lanolinska krema može se primijeniti za njegu kože na čak 99 različitih načina. Njezina hipoalergena formula odgovara raznim stanjima i tipovima kože, a rezultati su brzo vidljivi. Mi dermatolozi preporučujemo ju za njegu vrlo suhe, osjetljive, zahtjevne kože usana, lica i tijela. Odgovara njezi i raznih tipova kože – od nježne dječje do suhe, dehidrirane kože starijih osoba. S Melemom ne možete pogriješiti“, zaključila je dr. Prkačin, specijalistica dermatovenerologije.

Povodom jubilarnog rođendana, kolekcija nadahnuta originalnom Melem kremom – Dragocjena ulja, predstavljena je u prigodnoj, slavljeničkoj ambalaži dostupnoj u svim dm, BIPA, Müller i Super Konzum prodavaonicama u ograničenoj nakladi. Proslavite s Melemom rođendan i uživajte u lijepoj, njegovanoj koži.

Maja Cvjetković Kević, Nina Marleku, Ivana Prkačin, Sonja Kovač

Tea Matoš, Magdis grupa, Ivana Prkačin, dermatologinja

melem

Foto: PR

 

Tagovi: