Meghan Markle i Princ Harry pokreću podcast sa sadržajem koji je potreban cijelom svijetu

by | 16 prosinca, 2020

Meghan Markle i Princ Harry najavili su višegodišnju suradnju sa Spotifyem, putem kojeg će objavljivati vlastiti podcast.

U produkciji vlastite audiokompanije, Archewell Audio, vojvoda i vojvotkinja objasnili su kako će podcast voditi kako bi povezali zajednicu kroz dijeljenje priča pojedinaca, njihovih iskustava, raznih zgoda i naučenih životnih vrijednosti. Prva serija podcasta očekuje se u 2021. godini, no prije nje bit će izbačen božićni specijal krajem prosinca. “Ono što oboje volimo kod podcasta jest način na koji nas poveže s drugima, uspori te natjera na slušanje bez bilo kakvih distrakcija”, izjavio je jedan od omiljenijih svjetskih parova.

“Sa svim izazovima koje je donijela 2020. godina, nikad nije bilo bitnije zastati te poslušati priče drugih ljudi kako bismo se sjetili da smo svi itekako povezani”, dodali su. No podcast nije jedina stvar kojom će doprinijeti cijeloj zajednici. Naime, Meghan i Harry sklopili su i ugovor s Netflixom, s kojim će raditi na dokumentarnim serijama, igranim filmovima te programima za djecu. Sve teme kojih se budu doticali bit će im bliske srcu, poznate te poučne.

Već rade na dokumentarcima o prirodi te animiranim serijama o inspirativnim ženama. Izjavili su kako će raditi na sadržaju koji će inspirirati, poučavati, pokazivati realnost svijeta, ali i davati nadu u bolje sutra. Isto tako, bitno im je, kao mladim novim roditeljima, stvarati kvalitetan sadržaj za djecu.

“Kroz život smo, kao par i kao individue, spoznali jačinu ljudskog duha, njegovu hrabrost, prilagodljivost i potrebu za povezivanjem”, zaključili su, a mi smo sigurni kako će sve iz njihovog pera biti inspiracija cijelom svijetu. Vijest o njihovim serijalima jedna je od ljepših, a sadržaj koji planiraju zasigurno je ono što nam u ovoj čudnoj i pomalo teškoj 2020. godini treba.

Foto: Chris Jackson/Getty Images via Guliver