Celulit je prošlost – ali samo uz ovaj masažer!

Zbogom zauvijek!

by | 1 lipnja, 2023

Ljeto je pred vratima, ali to ne znači da je kasno za suočavanje s celulitom, pogotovo ako na svojoj strani imate nešto što provjereno djeluje.

Da, upoznate smo s nizom anticelulitnih tretmana koji više ili manje daju rezultate, ali rijetko se susrećemo s uređajem poput anticelulitnog masažera Beurer CM 100 iza kojega stoje klinička istraživanja s fenomenalnim brojkama.

 

Masažer koji će vam iz godine u godinu osigurati savršeno zaglađenu kožu

O djelotvornosti masažera CM 100 najbolje govore rezultati istraživanja – do 80 % glađa koža i do 73 % čvršća koža*! Upravo nas zato ne iznenađuje da je ovaj model anticelulitnog masažera bestseller koji iz godine u godinu ženama osigurava tako željene savršeno zaglađene noge – bez celulita!

Već na prvo korištenje osjetit ćete dubinsko razgrađivanje celulita i poboljšanje cirkulacije jer je masažer snažan, no ipak jednostavan za korištenje.

20 minuta dnevno za tijelo bez celulita

Beurer CM 100 Cellulite ReleaZer povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit dubinski – u područjima gdje se formira.

Sâm uređaj jednostavan je za primjenu. Tretman traje 20 minuta te možete birati između dva načina korištenja: masaže vibracijom i drenaže.

Učinci redovitog korištenja Beurer CM 100 anticelulitnog masažera dugotrajni su i uistinu vidljivi, a to možemo zahvaliti tehnologiji koju masažer koristi.

Na koji način CM 100 razgrađuje celulit?

Masažer dolazi s dva programa djelovanja: vibracijska masaža i drenaža. Najbolji rezultati postižu se kad se anticelulitna masaža započne vibracijskim programom i završi drenažom.

Vibracija čiju jačinu birate između nekoliko stupnjeva djeluje u dubinskim slojevima te razgrađuje celulit na manje molekule koje se postupkom drenaže uspješno uklanjaju iz tijela zajedno s viškom tekućine i toksina.

Za najbolje rezultate uređaj koristite svaki dan ili svaki drugi dan do željenog učinka, nakon čega slijedi faza održavanja s rjeđim periodom korištenja.

Medikor Beauty donosi bogat anticelulitni program, a mi odlične popuste!

Ipak, anticelulitni program u Medikor Beautyju već je dosta poznat i popularan.

CM 100 Compact oduševit će vas praktičnošću jer stane u svaku torbu te može biti vjeran pratitelj na putovanjima.

Isto kao i CM 100, Compact značajno poboljšava izgled kože i smanjuje celulit na principu dubinskih vibracija.

Tu je i Beurer CM 50, praktičan i snažan masažer koji oponaša rad ručne anticelulitne masaže. Zahvaljujući dizajnu, možete sami regulirati pritisak i brzinu masaže.

U djelotvornost Beurer anticelulitnih masažera smo se uvjerile, a uz Beurer CM liniju recite zbogom celulitu jednostavno, sigurno i iz udobnosti svoga doma! Ovaj put i uz odličan popust od 20 % koji možete iskoristiti na Medikor Beauty shopu upisom promo koda LJETO20.

Popust vrijedi do 30. 9. 2023.

*Učinkovitost provjerena na institutu PROderm u Hamburgu ( studija br. 18.0090-53)

Tekst i fotografije: Promo