Martina Vrbos u hit mjuziklu Footloose

by | 11 svibnja, 2011

Martina Vrbos prva je u nizu gošći prve hrvatske brodvejske produkcije postavljene na novoj sceni Kina Studentski centar ‐ mjuzikla Footloose. Svestrana pjevačica još je jedna Riječanka koja će ovog će vikenda (12., 13., 14. i 15. svibnja) zaigrati u mjuziklu, i to u ulozi jedne od četiri prijateljica iz gradića Bomonta ‐ samouvjerene i britke Wendy Jo, uz Mateju Majerle, Željku Veverec i uz, ovoga puta u ulozi brbljave Rusty, Antoniju Barišić.

‘Užasno mi je velika čast što su me pozvali u ovakav projekt, pogotovo zato što imam priliku raditi s redateljem i koreografom kao što je Igor Barberić, i s tako talentiranim glumcima’, oduševljena je bila Martina jučer nakon prvog od ukupno četiri dana proba, koliko joj je na raspolaganju do njene ‘osobne premijere’ u četvrtak u 20 sati.

Iako je iza nje pozamašno scensko iskustvo (glumila je Medeju u predstavi Kralj Lear kazališta Ulysses na Brijunima, u filmu Il più crudele dei giorni s Radom Šerbedžijom te u predstavi Kositreni vojnik i mjuziklu Ježeva kućica u POU Velika Gorica), ovu ulogu shvaća vrlo odgovorno.

‘Imam stravičnu tremu, kao i uvijek, obično mi se začepe i uši i nos… To je zato što sam perfekcionist i očekujem puno od sebe’, najavila je već sada, a za podršku je u Kino SC pozvala brojne prijatelje i suradnike iz javnog života.

Tako Martina, čiji novi singl Hajde…da uzmemo neki dobar auto već hara ljestvicama, nakon cjelodnevnih proba još dodatno vježba pjevanje s Dinom Antonićem, Willardom iz Footloose‐a, a koreografiju s Alenom Sesartićem, jednom od plesačkih zvijezda mjuzikla.

 

Ulaznice po cijeni od 90, 130 odnosno 160 kuna u online su prodaji Ticketproa, u mreži Ticketpro poslovnica i na blagajni Kina SC.

 

Tagovi: