Mario Petreković pobjednik showa Tvoje lice zvuči poznato

by | 22 prosinca, 2014

Bio je Beyonce, Jim Morrison, Tina Turner, Alka Vuica, Dino Dvornik, Ricky Martin, Doris Dragović, Andrea Bocelli, Lionel Richie, Let 3 te Maroon 5 a pobjedu je odnio kao Bruno Mars s pjesmom Treasure.

bruno mars petrekovic IMG_6321

Nakon dvanaest tjedana proživljenih u dvanaest različitih likova, izvanrednih izvedbi, pohvala i aplauza, sada već okrunjeni kralj transformacija dokazao je kako je apsolutni profesionalac improvizacija, a prema riječima Sandre Bagarić „jedan veliki trezor pun talenata“.

Mariova lakoća imitacije, njegova samouvjerenost i zavodljivost na pozornici zasigurno su glavni elementi koji su pridonijeli pobjedi. Tomo in der Muhlen nije bio samo impresioniran Marievom izvedbom u finalnoj emisiji, već se osvrnuo na sve njegove nastupe te zaključio: „Element gdje si totalno u karakteru po tjedan dana dok ne dođe sljedeći, definitivno pokazuje tvoju energiju, volju, želju i žar i to se na kraju vidi u svemu što izvodiš“

Kako je izjavio, prije ovog showa, Mario nije ni sam bio svjestan što sve može sa svojim glasom, a posebice su ga iznenadile transformacije u ženski spol nakon čega je Mario zaključio: „Uživao sam biti žena“. U ime Nove TV, Mario je donirao 40 tisuća kuna koje je otišlo u udrugu Društva osoba s invaliditetom ‘Zvijezdice’ iz Gunje.

IMG_5605

U finale je ušlo četiri natjecatelja. Dobitnicu sedam Grammyja, Rihannu, utjelovila je Vanda Winter s pjesmom “S&M”, Giuliano je utjelovio legendarnog Lennyja Kravitza s pjesmom „Are you gonna go my way“, a kao Katy Perry, koja hara top listama, nastupio je Baby Dooks s pjesmom “California Girls”.

IMG_5958

Ostali natjecatelji imali su zadatak utjeloviti slavne duete. Ronald Braus i Jasna Palić Picukarić nastupili su kao Dino Merlin i Ivana Banfić s duetom „Godinama“ te Andrea Andrassy i Minea kao grupa Wham otpjevavši po posljednji put na pozornici svevremensku pjesmu „Last Christmas“. I sami voditelji Rene Bitorajac kao John Travolta te Igor Mešin kao Olivia Newton John otpjevali su pjesmu iz kultnog filma ‘Briljantin’ te tako sve oduševili svojom plesnom koreografijom.

IMG_6096

Nakon što je preko 500 sati učio kandidate plesnim koracima i zahtjevnim koreografijama, s pjesmom Jingle Bell Rock u ulozi Grincha na pozornici je nastupio i koreograf Igor Barberić.

Izvor: NovaTV press