Marija Kulušić upravo je predstavila šarmantnu kolekciju zimskih šalova

by | 1 prosinca, 2022
zimski šal

Priča o šalovima kojom je dizajnerica Marija Kulušić polučila uspjeh prošle godine sad je dobila i svoj nastavak, s renomiranom glumicom Jadrankom Đokić u glavnoj ulozi.

Marija Kulušić predstavila je “Scarf: Chapter II”, limitiranu kolekciju šalova koja se sastoji od tri različita modela naziva Sage, Wood i Avalanche. Ponukana prošlogodišnjim uspjehom šalova izrađenih od upcycled deka, Marija je priči odlučila podariti smislen nastavak. 

Drugo poglavlje njezine zimske priče svojom je karizmom ispričala sjajna Jadranka Đokić, a uz bok našoj nagrađivanoj glumici protagonisti su ponovno šalovi, ovoga puta u nešto drukčijem izdanju. Tri modela naizgled su slična, ali suptilnim razlikama ipak otkrivaju svoje posebnosti. Model naziva Sage, kako i sâm naziv djelomično nagovješta, mistične je zelene nijanse te izrađen od čiste vune. Wood, šal dominantno smeđe boje, svojom nepravilnom teksturom otkriva prepoznatljivu teksturu astrahana od pamuka i viskoze, dok je treći model, Avalanche, izdržljiv i snažan snježnobijeli blend vune i poliestera. 

šalovi

“Savršen početak dana, umotana u mekoću i toplinu Marijinih prekrasnih, voluminoznih šalova, zimogroznoj meni, pružio je doista divan ugođaj za snimanje. U dodiru sa šalovima pronašla sam asocijacije na neke divne ženske likove iz klasičnih dramskih djela i to je u meni probudilo ugodu, ženstvenost. Pritom su uspjeli i oplemeniti najobičniju odjevnu kombinaciju u kojoj sam došla na snimanje”, ispričala je glumica Jadranka Đokić.

Kolekciju Scarf: Chapter II možete razgledati u unaprijed dogovorenom terminu na adresi Deželićeva 36 ([email protected]) ili na službenoj stranici brenda marijakulusic.com

zimski šal

zimski šal

zimski šal

 

Model: Jadranka Đokić @jadrankadjo
Photography: Denis Butorac @denisbutorac
Creative Direction: Nambi Kezić @nambiq
MUA & Hair: Petra Sever @petrasever