Nova manikura Dakote Johnson savršen je prikaz prirodnog i seksi izgleda

by | 13 veljače, 2024
manikure poznatih

Minimalističkoj maloj crnoj haljini bez naramenica, u kombinaciji s prozirnim crnim najlonkama i ogrlicom s dragim kamenjem, Dakota je dodala jednako klasičnu manikuru. Malo je reći da smo se zaljubili.

Njezini su nokti prvo zamijećeni 22. siječnja kad se pojavila u The Tonight Showu s Jimmyjem Fallonom kako bi promovirala svoj najnoviji film, Madame Web, u kojem glumi uz Sydney Sweeney u novom zaokretu klasične priče o Spidermanu. A zatim je istom manikurom, par dana kasnije, ponovno zablistala u emisiji Saturday Night Live. Moramo priznati da smo od tada opsjednuti njezinim noktima u savršenoj mliječnoj nijansi.

Pročitajte: 25 manikura za Valentinovo: od romantičnog do gotičkog stila

Mliječni ombre u francuskom stilu

Glumičini nokti oblikovani su u njezinom uobičajenom stilu – dugački, bademasti oblik – i premazani posebno sjajnim završnim slojem. Glavna privlačnost leži u kombinaciji boja, krem-ružičastoj mješavini koja počinje tamnije uz početak nokta i postupno blijedi kroz duljinu njezinih noktiju pretvarajući se u vrlo suptilan, ombre bijeli vrh.

manikure poznatih

Ovo je klasična francuska manikura bez oštro definiranih vrhova, s nježnijom paletom boja za delikatan, ali istodobno vrlo senzualan izgled. Tipična je za Dakotu, koja uglavnom preferira manje upadljive boje noktiju, poput nude, ružičaste ili sjajno crne.

Pročitajte: Selena Gomez potvrdila da ova klasična manikura nikad ne izlazi iz mode

Foto: Instagram@dakotajohnson, @glamdakota, @johnsonsource