MANGROOVE predstavlja novu pjesmu “Sanjala sam ljubav”

by | 19 travnja, 2017

Mangroove se budi u proljeće i donosi pjesmu i videospot iz sna. Novi singl ‘Sanjala sam ljubav’ autorskog tandema Željka Veverec/Toni Starešinić pjesma je koju kaže Željka Veverec nije napisala nego sanjala:

‘Probudila sam se jedno jutro s pjesmom u glavi, sjećam se da sam sanjala da je izvodim na nekom starom Zagrebfestu iz 1969. godine sve je bilo tako razigrano, veselo, u bojama…’

Baš takva, vesela, razigana i obojana je nova stvar Mangroovea koja priziva duh starih melodija u najboljem smislu te riječi. Redatelj i snimatelj Branko Pašić, zajedno sa svojim suradnikom Ivanom Špeharom, imao je jasnu viziju u kojem smjeru treba ići spot s obzirom na pjesmu. Boje, retro štih, toplina i sanjarski moment – sve je to ulovljeno u jednostavnim slikama. Ovo je dosad najveselija pjesma Mangroovea i jednakom energijom prati je i spot.‘Snimali smo na različitim lokacijama u Zagrebu, čekali sunce, ali kako je još uvijek bilo prilično hladno moram priznati da sam se uglavnom smrzavala u haljinicama u boji. Jedan dan je tako puhao vjetar da mi je gotovo nemoguće bilo glumiti rasplesanu veselu ženu, ali baš to nas je i najviše nasmijavalo. Pripremite sve, krenete u razigrani, veseli mood koji zahtijeva osmijeh, a onda krene hladan vjetar’, kazala je Željka Veverec.