Mango predstavio nježnu minimalističku kolekciju odjeće za sport i opuštanje

by | 2 studenoga, 2020

Ako je 2019. godina bila ona čiste zabave i najboljih provoda, bez dubokih promišljanja, onda je 2020. svakako postala godina u kojoj se više nego ikada fokusiramo na sebe te radimo na svom psihičkom i fizičkom zdravlju.

Ova godina dozvolila nam je da se fokusiramo na kućnu, udobnu odjeću, sportske grudnjake, tajice i trenirke, a visoke potpetice, neudobne traperice i preusku odjeću ostavimo po strani. Budući da većinu vremena provodimo u našim domovima i čini se kako još dogledno vrijeme i budemo, ne želimo se zapustiti, nego se pobrinuti da čak i ako nas nitko ne vidi, same sebi budemo najbolje, pa makar to značilo i novu odjeću “za po doma” ili za trening.

Srećom, high street brendovi sve više prepoznaju potrebe svojih kupaca u skladu sa svime što se trenutno događa, pa je tako i Mango predstavio prvu kolekciju odjeće za treninge i loungewear (ako ne računamo nekoliko sportskih komada u 2013. godini). Kolekcija je minimalistički san svih nas, dizajnirana s ciljem za jogu, pilates, ples ili meditaciju, a uključuje tajice, kratke hlačice, biciklističke, kombinezone, topove, bodije i dukseve. Komadi dolaze u varijacijama pastelnih i monokromnih tonova, izrađeni su od kvalitetnih mekih tkanina i uz njih će savršeno ići dodaci za vježbanje koji nisu ostali zapostavljeni.

Kratke hlačice – 199,00 kn

 

Kratke hlače – 199,00 kn

 

Kombinezon 349,00 kn

 

Tajice – 249,00 kn

 

Torba – 249,00 kn

 

Body – 349,00 kn

 

Tajice 249,00 kn

 

Joga mat – 169,00 kn

Foto: Mango