Evo što morate napraviti za duboki pogled i otvorenije oči

Trik na koji se konstantno zaboravlja

by | 24 studenoga, 2021

Kada pričamo o make up una očima, kut oka je uvijek nekako bio u centru pažnje, bilo da u njega stavite šljokice, produžite tuš za oči, stavite cirkon ili samo sjenilo.

Koliko god da jednostavan make up look imali, taj unutarnji kut oka uvijek može biti drugačije nalašen i potpuno vam promijeniti look što se sve više počelo prepoznavati. Shvatite ga kao platno koje je raspoloženo za baš sve boje i oblike. Budući da nos baca sjenu na unutarnji dio oka, visažisti ga redovito naglašavaju highlighterom, a ono što još možete napraviti je prethodno korektirati korektorom prije nego što idete raditi bilo kakav idući korak.

Neka vas ne bude strah eksperimentirati jer smo napokon došli u zimsko razdoblje kada se boje ne zapostavljaju i kada ne zaboravljamo na unutarnje kuteve oka. Koliko možemo vidjeti na crvenim tepisima, premijerama i društvenim mrežama, sve više poznatih rado naglašava oči ovom tehnikom, bilo da nose smokey eye ili samo tuš na očima. Osim što će izgledati efektno, pomoću ovog trika dobit ćete i dublji pogled te vampisku astetiku ako ne koristite korektor već još više naglasite taj dio oka koji je u sjeni.

U nastavku vam donosimo nekoliko make up lookova pomoću kojih se možete lako inspirirati i baciti na eksperimentiranje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DOVE (@dovecameron)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RAOÚL (@raoulalejandre)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lenny Nunes (@lennynuness)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mali Magic (@kingmalimagic)

Foto: Lia Toby via Getty Images