Make-up trik s TikToka: Ako imate roler za lice, ovo morate isprobati

Nova blending tehnika

by | 1 lipnja, 2023
Blendanje pudera rolerom za lice

Popularni roleri za lice, koji se tradicionalno koriste za uklanjanje natečenosti i poticanje mikrocirkulacije, na TikToku su dobili novu ulogu. Korisnice upotrebljavaju roler za blendanje pudera tvrdeći da rezultira besprijekornim finišom.

Ako ste kao većina, puder vjerojatno nanosite na jedan od dva načina: spužvicom ili kistom za puder ili, jednostavno, prstima. No, prema TikToku, postoji puno drugih iznenađujućih načina za nanošenje šminke na lice – a u posljednje vrijeme TikTokeri koriste valjke za lice od kvarca i žada za blendanje tekućeg pudera.

Za novi make-up trik zaslužna je beauty influencerica Avonna Sunshine, čiji video ima oko 1,3 milijuna pregleda. “Razmišljajte ovako: kad koristite spužvicu ili kist, oni upijaju toliko proizvoda, ali valjkom ravnomjerno raspoređuje proizvod. Na taj ćete način upotrijebiti manje proizvoda i dobiti bolju pokrivenost”, objašnjava Avonna svoj trik koji isprobava i koristiti već nekoliko mjeseci.

@avonnasunshine

GAME CHANGER!!!! @Maybelline New York fit me 340

♬ original sound – Avonna Sunshine

Njezin su savjet već isprobale i druge beauty influencerice donoseći svoje recenzije. Amanda Frisch navodi da je uživala u “učinku hlađenja” koji joj je pružao valjak dok je nanosila puder. Međutim, rekla je da je proces blendanja trajao puno dulje u usporedbi s korištenjem spužvice za uljepšavanje. “Ovo je zabavan način blendanja pudera, ali ću umjesto toga zadržati valjak od žada za nanošenje svojih seruma”, dodala je.

Iako su još neke TikTok korisnice izjavile da nanošenje pudera na ovaj način oduzima puno vremena, ne možete pogriješiti ako samo jednom isprobate ovaj viralni TikTok trik iz zabave, zar ne?

Pročitajte: Moguće je da roler za lice koristite krivo: Evo što savjetuju stručnjaci

Foto: iStock/Getty Images Plus