Make-up boje breskve bit će najveći trend 2022. godine

Imate li sve spremno?

by | 13 prosinca, 2021

Zima je ovdje i već neko vrijeme razmišljamo samo o proljeću, lepršavim haljinicama i vremenskoj prognozi koja će nam na prvi pogled kroz prozor dizati raspoloženje.

No budući da pogled kroz prozor nije nešto što nas može razveseliti ovih dana, vrijeme je da prijeđemo na sretnije misli i prebacimo se na trendove za proljeće. Jedan od najvećih make-up trendova za iduću godinu je povratak breskvastog make-upa, bilo da je riječ o ružu za usne, sjenilu ili rumenilu. Na Milan Fashion Weeku ova boja je dominirala u obliku tuša i olovke za oči, a jednako je bilo s rumenilom na New York Fashion Weeku. Iako se na prvu možda ne možete zamisliti s ovom bojom na sebi, činjenica je da svima stoji odlično, bez obzira na ton kože koji imate.

Ova boja zapravo može služiti i kao highlighter ispod očiju, posebno ako imate plave ili sive oči koje će dodatno vizualno posvijetliti. Boja breskve neutralizira, za razliku od pudera ili korektora koji bi inače stavili na to područje, a ono što je svakako plus ove boje je da na suncu sadrži svaki podton (ružičasti, narančasti, crveni i žuti), što su sve boje koje tražimo kada smo u potrazi za savršenom nijansom pudera. Kada uzmemo sve u obzir, boja breskve postaje univerzalna boja zbog koje ćete izgledati svježe i naspavano čak i ako niste.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)


Kako pronaći savršenu nijansu?
Na ovo pitanje zapravo imamo vrlo logičan odgovor – što svjetliji ton kože imate, trebate ići na mekši breskvasti ton. Jednako vrijedi i za žene koje imaju tamniji ton kože – posegnite za više koraljnim, narančastim tonovima za razliku od čistih pastelnih. Pri kupovini, obavezno ih isprobajte na unutrašnjoj strani zapešća kako bi bili sigurni da nije pretamna ili presvijetla, a kakav ćete make-up look napraviti – to ovisi samo o vama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Makeup Artist Melissa Hurkman (@melissa.hurkman)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dorian Qi (@dorianqd)

Foto: