Serija “Bridgerton” dobila je svoju kolekciju šminke u suradnji s Pat McGrath

Kolekcija koja će osvojiti sve beauty zaljubljenike

by | 12 prosinca, 2021

Od “Star Warsa” do Supreme ruža, Pat McGrath jedna je od osoba koja je poznata po odličnim marketinškim suradnjama s velikim filmovima ili brendovima, a sada je otišla korak dalje i ušla u suradnju s Netflixom.

Konkretno, riječ je o suradnji koja se odnosi na prvu sezonu popularne serije “Bridgerton”, koju je pogledalo više od 82 milijuna kućanstava, jednostavno nazvana Bridgerton x Pat McGrath. Kolekcija se sastoji od palete sjenila za oči, tri rumenila i dva highlightera, te će biti dostupna od 26. prosinca na stranici Pat McGrath.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pat McGrath (@patmcgrathreal)

Rang boja u paleti sjenila seže od fuksije i ružičaste, pa do eklektično plave, za što je dobila inspiraciju iz kampanje koju je radila za Vouge Italia 2005. godine sa Stevenom Meiselom. Ambalaže su nas potpuno vratile u seriju i neka druga desetljeća koja prevladavaju u seriji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pat McGrath (@patmcgrathreal)


Iako je počela svoju karijeru u modi, već dugo oduševljava svojim make-up kolekcijama. S obzirom na prošle suradnje koje je Pat imala, možemo pretpostaviti da će se i ova kolekcija vrlo brzo rasprodati, kao što je Supreme ruž rasprodan u roku od nekoliko minuta. No, ono što doista cijenimo kod Pat je to da ne gleda samo na prodaju već traži inspiraciju, povezuje modu, kulturu i ljepotu u jedno, lansirajući na tržište genijalne kolekcije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pat McGrath (@patmcgrathreal)

Foto: Pat McGrath/Instagram