Majka troje djece otrčala maraton pa odradila reviju

by | 24 ožujka, 2011
Ruskinja Natalia Vodianova jedno je od najzanimljivijih lica, ali i osoba u svijetu mode Do sada se pojavila na sedam naslovnica britanskog Voguea, a na coveru američkog debitirala je 2003. godine.
 
No, Nataliju Vodianovu još jedan magazin jednostavno obožava, a to je Harper’s Bazaar. Teško je pobrojati koliko se puta pojavila na naslovnici tog modnog magazina, a posljednji put upravo ovih dana za travanjski broj ruskog izdanja. 
 
Dvadesetdevetogodišnja je Ruskinja, to možemo mirne duše reći, svojom ljepotom, predanošću, osobnošću, ali i humanitarnim radom to itekako zaslužila. 
 
Odrasla je u iznimno siromašnoj ruskoj obitelji, otac je njezinu majku i dvije polusestre napustio kada je bila sasvim mala, pa je Natalia majci pomagala prodavati na tržnici još kao djevojčica. 
 
Sa 15 je godina upisala manekensku školu, u dva mjeseca savladala engleski jezik te otišla u Pariz, gdje je započela njezina modna bajka. Natalia je i jedna od rijetkih modela, koje su paralelno s uspješnom karijerom, osnovale i obitelji. 
 
Sa 19 se godina udala za britanskog plemića Trevora Portmana te rodila troje djece. No, to je nije nimalo omelo u tome da i dalje radi, zarađujući pritom oko pet miliona dolara godišnje, što je stavlja na sedmo mjesto po zaradi u manekenstvu svih vremena. 
 
Aktivno se bavi sportom, strastvena je trkačica pa je tako nedavno, za trajanja pariškog modnog tjedna, u istome danu otrčala polumaraton te odmah nakon toga nosila reviju Givenchyja. 
 
Sasvim je sigurno da je Natalia mlada žena nevjerojatne energije, modni je magazini obožavaju, a oni koji je poznaju kažu kako je iznimno ugodna i neposredna osoba. 

Tagovi: