Majka poklonila kćeri za sedmi rođendan povećanje grudi

by | 10 lipnja, 2011

Sarah Burge (50), poznata u britanskoj štampi kao "ovisnica" o plastičnoj kirurgiji i samoprozvana starleta, svojoj mezimici je za sedmi rođendan poklonila vaučer za khirurško povećanje grudi. Sarah je na svoje operacije potrošila već oko 500.000 funti, a "poklon" za sedmi rođendan njene kćeri stajao je 6.000 funti.

"Poppy je bila oduševljena! Stalno govori kako jedva čeka da izgleda kao odrasla žena, i cičala je od radosti kada sam joj objasnila za što je vaučer. Znam da je još mala, ako joj budu porasle veće grudi, vaučer može iskorisititi za neku drugu operaciju", rekla je ponosna majka za "Daily mail".

Poppy je za rođendan dobila i "princezaparty" na kojem su ona i prijateljice dobile tretmane manikure, pedikure, šminkanje i friziranje. Djevojčicama su napravljene i lažne tetovaže, poslužen im je dječji šampanjac i torta vrijedna 250 funti.

"San mi se ostvario. Jedva čekam da izgledam kao mama", rekla je slavljenica za "Daily mail", a na portalu tog lista čitatelji već pišu kako bi Sarah trebalo oduzeti dijete.

Tagovi: