MAJA ŠUPUT PREDSTAVLJA spot za novi hit “Ilegalno”

by | 16 travnja, 2018

Najveći grad luksuza, arapska metropola Dubai, Nikki Beach Resort  & Spa Dubai, koji se nalazi u samom srcu četvrti Jumeirah, pijesak, dine, pustinja.. samo su neke od lokacija na kojima je Maja snimila visokobudžetni spot za najnoviju hit pjesmu ILEGALNO. Pjesmu “Ilegalno” napisao je poznati tekstopisac Dušan Bačić, glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, koji je zajedno s Denisom Mevljom napravio aranžman. Osim impresivnog Nikki Beach Resorta i vruće pustinje Maja se prema scenariju isplaniranom do posljednjeg detalja u režiji Dominika Roberta Balaško vozila u Mustangu ulicama uzavrelog Dubaija, a glavna muška uloga u spotu dodijeljena je vrhunskom top modelu iz Dubaija Izu O.

U već dobro poznati grad Maja se uputila s cijelom svojom ekipom, stilistom i prijateljem Markom Grubnićem, visažisticom Ladom Mitrašinović i frizerkom Valentinom Čajo.

“Spot je sniman puna četiri dana, u njega je uloženo puno truda i rada te vjerujemo kako će se svidjeti publici koja će uživati gledajući ga kao što smo i mi uživali snimajući ga  Kako bi izbjegli turiste morali smo snimanje započeti svako jutro u sedam sati, što znači da je ustajanje i spremanje počinjalo već u pet sati ujutro. Nakon snimanja, opuštali smo se u čarima gastronomske ponude koju Dubai ima napretek, a obzirom na to da noćni život toga grada znam napamet, iskoristili
smo svaku minutu na putovanju. Ugodno smo bili iznenađeni modelom kojeg smo uzeli preko tamošnje modne agencije jer je bio doista profesionalan i simpatičan, a njegovo znanje pojedinih riječi našeg jezika nasmijalo je cijelu ekipu do suza”, rekla nam je Maja.

Po povratku iz Dubaija, Maja nastavlja u svom tempu, očekuju je brojni nastupi po cijeloj Hrvatskoj, a već od lipnja kreće na veliku turneju duž Jadranske obale, gdje će na koncertima svakako svoje mjesto naći i novi Majin hit “Ilegalno”.