Madonna izjavila: Osjećam se debelo

by | 5 svibnja, 2011

Jedna od najbolje utegnutih pevačica na svijetu je jučer, na crvenom tepihu izjavila da se osjeća debelo. Madonna je među prisutnima izazvala nevjericu kada je na prestižnoj manifestaciji "Met Gala" izjavila da se ne osjeća nimalo savršeno u svojoj brendiranoj toaleti. Haljinu koju je nosila dizajnirala je njena prijateljica Stella McCartney, a modni znalci su se složili da je pop diva izgledala očaravajuće.

– Osjećam se debelo – izjavila je pred okupljenim novinarima.
Čuvena po rigoroznoj makrobiotičkoj prehrani i intenzivnom fitness režimu, 52-godišnja zvijezda je prvi put pokazala da joj manjka samopouzdanja. Moguće je da se tako počela osjećati pošto je promijenila svoje fitness navike jer je krajem 2010. dala otkaz svom osobnom treneru Tracy Anderson, a nastavila je vježbati po planu koji je sama napravila.
U siječnju je Tracy izrazila razočaranje što je izgubila Madonnu kao klijenta, ali je i predvidjela da će pjevačica otići u drugom pravcu.
– Vratila sam unatrag godine tokom kojih je Madonna pokušavala postati mišićava i učinila sam je ženstvenijom, ali mislim da će se vratiti na staro. Pogledajte bilo koju drugu ženu s kojom radim i vidjet ćete da to nije rezultat moje metode- rekla je Tracy.