Novu kolekciju Lykke nakita poželjet ćete nositi od jutra do večeri

by | 3 lipnja, 2023

Posljednjih nekoliko godina Lykke nakit postao je dio identiteta mnogih žena, od medaljona pa sve do raznih privjesaka, a sve s posebnom dozom autentičnosti koju nakit dobiva gravurom. Ove godine ovaj nakit postaje dio nas “od 0 do 24” s novom Lykke Universe kolekcijom koja je nosiva u svim prilikama. Kampanja je snimana s Dankom Šimunovićem uz modele Nikolinu Minovsku i Elenu Dizdar, a svi su odjeveni u novu predivnu proljetnu H&M kolekciju i nose Lykke nakit.

Lykke Universe

Nova Lykke kampanja nešto je potpuno drukčije od onoga što smo navikli vidjeti iz radionice ovoga hrvatskoga brenda. Osim što su Lykke medaljoni specifični i autentični, biraju ih žene doista raznih zanimanja i godina, uz jednu zajedničku točku – slavljenje vlastite ljepote i elegancije. Nova kolekcija koja će obilježiti 2023. godinu inspirirana je Suncem i Mjesecom, koji predstavljaju raznolikost i ujedinjenje suprotnosti.

“Oni se privlače i upotpunjuju. Sunce nas grije, a Mjesec zaljubljuje naša srca… Služe nam kao podsjetnik da sva ljubav kreće od nas samih i tako otvara naša prostranstva prema drugima. Budući da su Sunce i Mjesec simboli dana i noći, tako želimo prikazati da se Lykke nosi od jutra do večeri, pa je naziv kampanje From Dawn Till Dusk”, izjavili su Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza brenda Lykke.

Medaljoni iz Universe kolekcije posebne su reljefaste strukture koja ih razlikuje od ostalih medaljona, a koja je ove godine u trendu. Upravo zbog te posebnosti možemo je nositi u raznim prilikama jer se vrlo lako može uklopiti u sve dnevne, ali i noćne odjevne kombinacije.

Lykke – nakit koji se nosi u svim prilikama

Novi Lykke svemir zaokružuje priču posebnosti koju svatko od nas nosi u sebi. U reelsu i na fotografijama u kampanji, modeli osim Lykke nakita nose i novu proljetnu H&M kolekciju, koja se savršeno uklapa u moto da Lykke nakit možete nositi od jutra do večeri bez obzira na to kako će vam dan izgledati. Bilo da ste izašli u šetnju ili vas čeka cjelodnevni posao i izlazak – Lykke nakit nosi se u svim prilikama. Ono što ga čini autentičnim jest i gravura, stoga ono što ste odabrali nositi pored srca može biti s vama u svakoj prilici. Neka vam Lykke nakit donese sreću kao i brojnim drugim ženama, majkama, studenticama i bakama koje su ga odabrale kao svoj nakit koji nikad ne skidaju.

Lykke priča

Svi smo mi jedinstveni i zbog toga se trudimo i pazimo na svaki detalj. Naš unutarnji svemir sjedinjuje se s vanjskim, a rezultat je otvaranje naših prostranstava drugima. Baš je zato svaki djelić nas i onoga što nosimo važan, pogotovo kad govorimo o nakitu. Lykke mijenja poimanje nakita kao modnog dodatka i donosi nešto više, s mirisom budi osjetila, a iza dizajna skriva se priča svakog pojedinog medaljona. Tako poklanjate uspomenu koja ponajprije nosi emocionalnu vrijednost i budi draga sjećanja. Lykke tim je mali krug kreativaca koji su sljedeći istu viziju i snove dali oduška duši i mašti u kreaciji nakita s dozom sreće. Kroz ugodnu, prijateljsku i inspirativnu atmosferu osluškuju i ispunjavaju želje svojih kupaca te stvaraju nakit koji svakom personaliziranom gravurom i s pomno odabranim motivom nosi dio vas, vaše osobnosti i stila. Zakoračite i vi u Lykke svemir i potražite sve o novoj kolekciji na lykke.hr i u Lykke Gift Shopu na adresi Petrinjska 28, u centru Zagreba.

Za frizuru je zaslužan Fran Brunović (Profokus), a za make-up Sonja Kvesić. Kreativni koncept osmislila je Mateja Sučević, koja je ujedno bila i stilistica.

lykke nakit

Foto: Danko Šimunović