Ovo je najposebniji nakit koji možete nositi ovog ljeta

by | 25 srpnja, 2022
mirisni medaljoni

Ljeto je u punom zanosu, a sve su naše misli i djelovanja sada usmjereni u opuštanje, druženje i stvaranje uspomena s našim najmilijima. Lykke ljetna kolekcija nakita dizajnirana je na način da svaku vašu najvrjedniju uspomenu koju ćete stvarati ovih dana sačuva tako da ju možete nositi u blizini srca i kada ljeto bude davno iza vas. Trenutak u kojem ste sada nikad se više neće ponoviti, a na vama je da od njega kreirate uspomenu koja će vas dugo podsjećati na najsretnije trenutke. Neka oni budu sačuvani u Lykke medaljonima.

Portugalski šarm koji nas instantno ostavlja bez daha

Znate ono mjesto gdje se more spaja s nebom, gdje udišemo zrak od soli, dok nam kosa zajedno s vjetrom igra najneviniju igru, igru opuštenosti i slobode? Topao pijesak pod nogama, šum valova i tople boje ljeta kamo god da se okrenemo. Postoje ta mjesta koja nam se zauvijek ugraviraju u dušu. Jedno od njih je i plaža Praia da Ursa, jedna od najljepših plaža u Portugalu, koja savršeno dočarava slobodu, nježnost, bezbrižnost i opuštenost ljetnih dana. Upravo na toj plaži snimljena je nova kampanja za Lykke ljetnu kolekciju. Osjetite taj slobodni duh koji najbolje dočarava Lykke filozofiju. Sloboda duha, prožeta sa umjetnošću i onim vrijednostima koji čine svaki sadašnji trenutak važnim, karakteristike su i cijele filozofije Lykke medaljona. Ne čudi stoga što su se upravo ove lokacije pokazale kao savršena kulisa za ljetnu kolekciju Lykke nakita. Radost, lakoća i zaigranost spojeni u jednom brendu, u jednom gradu.

lykke

Lisabon je grad umjetnika – istovremeno nježan i progresivan kao i sâm brend Lykke

Ovaj grad na obali atlantskog oceana oduvijek je bio inspiracija umjetnicima, ali i njihov dom i poticaj za stvaranje umjetničkih djela. Zato neka ove fotografije inspiriraju i vas. Kako je brend Lykke u svojih nekoliko godina postojanja pokazao da svakim korakom prelaze granice vlastitog rada, ruše granice zone komfora i ne boje se otkrivati sve novo u vama, tako su i novom kolekcijom u svima nama probudili i umjetnike. U lipnju je pokrenuta kampanja “Dizajniraj svoj Lykke medaljon” u kojoj su pozivani kreativci na sudjelovanje u kreativnom natječaju u kojem se biralo tri dobitnika najkreativnijeg dizajnerskog rješenja. Jedan dizajn uvršten je u ljetnu limited edition kolekciju. Radi se o mirisnom medaljonu nazvanom Seashell jer motiv krasi školjka okružena uzorkom moderne čipke. U novoj ljetnoj kolekciji nalaze se tako i tri nova mini medaljona – lokot (simboličnog naziva Love lock), leptir (naziva Be Happy) te zvijezda (nazva Falling Star).

“Na kraju natječaja dobili smo toliko kreativnih rješenja da smo odlučili uvrstiti u svoju redovitu ponudu medaljon simboličnog naziva Locket of your dreams. Tako smo svim našim kupcima omogućili da postanu kreatori svog jedinstvenog u svijetu mirisnog medaljona. Personalizacijom prednje i stražnje strane medaljona imaju priliku kreirati medaljon iz svojih snova u koji će utkati dio sebe, svoje osobnosti i stila”, kažu nam Darija Kovačević i Krešimir Petrić, koji stoje iza brenda Lykke.

A svoj medaljon doista možete personalizirati na razne načine. Posebno su popularni motivi s otiscima prstiju, šapica, raznih gravura, ilustracija, fotografija. Doista se možete potruditi i sudjelovati u stvaranju jedinstvenog komada nakita koji će čuvati vaše uspomene i evocirati najljepše emocije svaki put kada ga dotaknete ili osjetite.

Lykke nakit potražite na webshopu www.lykke.hr, te u samom srcu Zagreba u Petrinjskoj 28 u Lykke Gift Shopu.

lykke

 

Foto: PR