Ova je adresa u Gorskom kotaru savršen razlog za bijeg iz grada

by | 26 lipnja, 2020

Sve što želimo nakon prvih pola godine stresa i razmišljanja o egzistenciji je malo predahnuti i biti u kontaktu s prirodom i ljepotom koju zaslužujemo.

A gdje je bolje to postići nego u Gorskom kotaru? Iako na spomen Like i Gorskog kotara pomislimo na Delnice ili Fažanu, zašto ne bi istražili manja naselja u kojima možete biti sigurni da ćete barem na trenutak zaboraviti na sve probleme. Naselje Gomirje nalazi se u blizini grada Vrbovsko i mjesto ima svega 400-tinjak stanovnika. Kao i svako manje mjesto u tom dijelu Hrvatske, centar mu čini crkva iz 1719. godine, a ima i najzapadniji pravoslavni manastir u Europi. No, ovo malo naselje krasi i jedna predivna vila koju možete iznajmiti kako bi i vi uživali u njenim blagodatima.

Riječ je o Zoe Luxury House koja nudi spa centar, saunu i vanjski bazen i vrt. Iako vam klima vjerojatno neće biti potreba budući da ćete biti okruženi šumom, objekt je i klimatiziran, a ima i 3 spavaće sobe u koje možete smjestiti svoje prijatelje, modern opremljenu kuhinju te tri kupaonice s hidromasažnom kadom. Nakon što ste istražili okoliš i stopili se s prirodom, možete se opustiti uz roštilj koji su vlasnici osigurali.


 

Foto: Zoe Luxury House/ Booking.hr