Upoznajte novi luksuzni brend niche parfema Anomalia Paris

by | 23 ožujka, 2023
Anomalia Paris

Ljubitelji niche parfema upravo su došli na svoje – u Martimexu je predstavljen novi luksuzni brend Anomalia Paris!

Anomalia podržava, uzbuđuje, energizira i inspirira – vas, sa svim vašim osobinama, vašim različitim raspoloženjima i vašim različitim momentima u životu. Ljudi su po svom postojanju svestrani i ovaj brend to želi slaviti.

Načela brenda jesu sloboda, svestranost, dvojnost, savršena nesavršenost, idealna mješavina umjetnosti /života, održivost i eco-friendly. Ručno rađene bočice proizvedene su u jednoj od najstarijih tvornica za proizvodnju stakla u Francuskoj i koriste reciklažno staklo visoke kvalitete.

Anomalia Paris

Anomalia Paris asortiman sadrži liniju od sedam EDP mirisa po 70 ml – Rock Rose, Jardin Humanistes, Aquatic Ozonic, Entre Acte, Narcotic Bohemic, ABED i Cérémonie. Svaki parfem zasebno je nosiv za sebe, ali se i savršeno kombiniraju jedan s drugim. Slobodno se mogu kombinirati po vašoj želji ili po Martimex preporukama.

Cijeli Anomalia Paris asortiman predstavljen je u novouređenoj parfumeriji Martimex u Vlaškoj od strane osnivačice brenda, Elene Spirine. Uz mnoge poznate influencere i medije, veselu atmosferu, dobru hranu i pjenušac, svi su uzvanici bili oduševljeni kako prezentacijom tako i ovim savršenim luksuznim mirisima.

Anomalia Paris

Otkrijte svoj karakter, svoje suptilnosti i dualnosti. Neka bude glasno i otvoreno. Počevši s vašim mirisima. Novi brend Anomalia potražite u Martimex parfumerijama u Vlaškoj, na Trgu i Britancu!

@anomaliaparis @anomaliaperfumes @martimex_parfumerije

Anomalia Paris

 

Foto: PR

Tagovi: